Pizza EATaliano

(3.5) - 3 értékelés
Cím:
1061 Budapest, Andrássy út 41
Telefonszám:
+36-1-4136589
Kategória:
Pizzéria, Olasz étterem

További információk

A Pizza Eataliano lánc három étteremmel rendelkezik Budapesten. Az Andrássy úti vendéglő az Operettszínház szomszédságában található.

A pizzák mellett grillezett ételek, saláták, gyermek menük, desszertek is megtalálhatók az étlapon (a pizza tésztát kérhetjük teljes kiőrlésű lisztből is).

Gyermek zsúrok lebonyolítását vállalja az étterem, de nem is akárhogy. A kicsik a szakácsok segítségével készíthetik el saját pizzájukat, melyet utána természetesen el is fogyaszthatnak. A születésnapokra tortát és üdítőt a pizzéria biztosítja. A programmal kapcsolatosan egyeztetés telefonon, személyese vagy a honlapon.

Az étterem házhoz szállítást is vállal (szállítási terültet: I, V, VI, VII, VIII, XIII. kerületek valamint a II, III, IX, XI, XII, XIV. kerületek egyes részei).

Tömegközlekedéssel megközelíthető a 105-ös autóbusszal.
Első értékelő
Megnyitás
2001
Fizetési módok: Amex, Készpénz, Maestro, MasterCard, Visa
Parkolás: Utcán, pénzért
Brand: Pizza EATaliano
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Pizza EATaliano
Litz Litz
35 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 22:37

Nagyon szomorúvá tesz ez engem, de borzalmasan nagyot kellett csalódnom a Eatalianoban. Nagyon jó helyen van és belül is szép a kialakítása az üzletnek, és a kiszolgálással sincs probléma így igen ügyesnek kell lenni ahhoz, hogy ennyire elrontsanak valamit. Az idáig is tudtam, hogy nagyon drága (2000 alatt nem nagyon van pizza, a margaritán és a vegetáriánusokon kívül) és rettenetesen kicsi adagokat adnak. De legalább, emlékem szerint, finomak voltak az ételeik. Viszont legutóbb olyan tésztát kaptam, amit utoljára szerintem 1989-ben mertek eladni Budapesten, amikor még a magyarok nem tudták, hogy a tészta nem teljesen szétfőzve lehet elkészíteni. Olyan volt a tagliatellém minta mindjárt milliárdnyi apró darabra este szét a számban. Felháborító, nincs erre más szó.

Dilbak Dilbak
60 értékelés
6 követő
17 plecsni
121 hasznos vélemény
2012. 06. 26. 11:47

Figyelmes kiszolgálás, friss alapanyagok, kellemes ízek. Mi ezt tapasztaltuk a Pizza EATiliano nevű helyen, melyet bátran merek ajánlani, ha csak valami egyszerűbbre vágysz, mondjuk este 10 órakor egy jó színházi darab után.

Az étterem 3 perc sétára van a Budapesti Operettszínház épületétől, így logikus választás, ha megéheztél az előadás alatt.

Jó időben van kiülős része is, ennek vállalása az Andrássy úton, mindenki számára eldöntendő, bent csendesebb azért.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 01. 14. 10:46

Korrekt hely, jó kiszolgálás, fantasztikus ízek!
Rusticana pizzát választottunk, a Giardiniera Genovese és a Firenze is abszolút hibátlan! Vékony, ropogós tészta, gazdag olasz ízvilág. Nagyon finom volt, igaz nem a legolcsóbb hely, de valamit valamiért. Megyünk még.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés