Pizza 33

(2.0) - 5 értékelés
Cím:
1074 Budapest, Csengery utca 6.
Telefonszám:
+36-1-7803333
Kategória:
Pizzéria

További információk

Elsősorban pizza házhoz szállítással foglalkozik a cég, de lehetőség van helyben fogyasztásra is a Csengery utca 6. szám alatt. A már előre megkomponált pizzák mellett saját ízlésünknek megfelelően kreálhatunk pizzát az elérhető feltétekből.
Első értékelő
Megnyitás
2013. 06. 01.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Pizza 33
.. vicziangy .. vicziangy
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 03. 15. 20:36

Tobbszor házhozszállítással kértünk,mindig volt valami probla. Vagy a sajt maradt le a pizzarol vagy nem kaptuk meg az ajándékot ami járt volna vagy éppen teljesen mást pizzát hoztak ki! Ma pl. Glutenmentes pizzát rendeltünk, azt mondtak nem probléma van. Magamnak egy normál kívánság pizzát rendeltem,gondoltam nem nagy úgy...amikor kihozták nem néztük meg,feltételezzük hogy azt kaptunk amit kértünk...sajnos nem így történt!!! Én egy teljesen mást pizzát kaptam a kívánság pizzát helyet...ezért rögtön felhívtuk őket h talán össze cseréltek a rendelést,mert nem azt kaptam amit kertem...sajnálkozva mondta h nagyon sajnálja,sok rendelések volt,de ha gondolom 40 perc múlva kihozza amit én rendeltem...na szép,gondoltam...végül mondtam h hagyjuk,megeszem a szalámisat,de ha mar itt tartunk akkor mondja mar meg h a glutenmentes pizza az ugye tényleg glutenmentes!? Azt mondta h biztosan az!!! Megnyugodtunk kicsit és megettük végre a pizzát! Kb 1 óra múlva a párom,aki a glutenmentes pizzát ette,nagyon rosszul lett...hányt,nagyon fajt a gyomra ,szédült és hoemelkedese lett....felhívtam ezek után őket h megkérdeztem biztos glutenmentes volt e az a pizza,a válasz mar nem volt olyan biztos!!! Sőt,aztán beszéltem egy másik hölgyek ,aki állította h nincs is glutenmentes pizzájuk!!! Teljesen kiakadt ám!!! Hogy lehet h egyik ezt mondjak, a másik meg azt!? Erre a válasz h uj meg a kolléganő és h bocsi....ennyi!!!! Ember elemekkel játszanak és a reakció érte h bocsi... A párom meg mindig szenved!!! Azon gondolkodom h hétfőn bemegyek a fogyasztóvédelemhez feljelentést tenni!

Ruzicska Rozi Ruzicska Rozi
15 értékelés
0 követő
4 plecsni
13 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 09:07

Egy valódi gyöngyszem a VII. kerület dzsungelében... És az ízek.... Minden pizza egy film címét viseli, és igazi különlegességeket is kóstolhattok, mint pl. az epres-baconos vagy a sárgadinnyés-pármai sonkás szezonális pizza. Ha a sok pizza között nem találod amire vágysz, a pizza kreátorral megalkothatod a saját kedvencedet is (nekünk eddig nem volt rá szükségünk, mert mindenki megtalálta a saját pizzáját az étlapon...). És bár nem a legolcsóbb kategória, de ha egyszer megkóstolod, tuti, hogy nem akarsz máshonnan pizzát rendelni... Ha a Csengery utcában jársz, érdemes csak egy szeletre is beugrani, legalább tudod, hogy mit rendelj estére, filmnézéshez :-) Mi függővé váltunk a nyitás napjától kezdve!!! Címük: Csengery utca 6.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 07. 30. 18:40

Ma rendeltünk tőlük utoljára. A pizzán lévő húsoknak (csirkemell, szalámi) van egy kis bukéja, ami abszolút nem illik oda. Kuka. Ebbe már máskor is beleszaladtunk (régóta csak tőlük rendeltünk), de többször nem fogunk.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2015. 04. 17. 07:10

Telefonon rendeltünk tőlük pizzát. Én Sajtosat ettem sajnos... fura volt már az első harapásnál.... egy órára rá ételmérgezés tünetei megjelentek. Több mint egy napig görcsölt a hasam, nagyon rosszul éreztem magam. Utóbb kiderült, hogy valószínűleg romlott sajtot használtak. Senkinek nem ajánlom.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 09. 19. 11:42

Én lisztérzékenyként próbáltam rendelni tőlük, mert a tészták között választható gluténmentes változat is. Csak a rendelés véglegesítése előtt jelent meg a figyelmeztetés, hogy amennyiben valóban érzékeny vagyok a gluténra, úgy gondoljam meg a rendelés véglegesítését, mert szennyeződhet a tészta a nem elkülönített helyen való készítése miatt. Visszamentem a honlapra, hogy ez az információ biztos csak az én figyelmemet kerülte el, de nem találtam sehol. Örülök, hogy észrevettem a figyelmeztetést, de bosszantó, hogy csak akkor derült ki, amikor már gondosan összeválogattam az összetevőket...