Pitypang Utcai Óvoda

0 értékelés
Cím:
1025 Budapest, Pitypang u. 17.
Telefonszám:
+36-1-3257830
Kategória:
Óvoda

További információk


Óvodánk közvetlenül a Pitypang utcai Általános Iskola mellett helyezkedik el. Épületünkben hat csoport működik. Felszereltségünk modern, korszerű, fejlesztési eszközeink és berendezési tárgyaink magas szinten teszik lehetővé a gyermekek fejlesztését, nevelését.

Feladataink preventív jelleggel tartalmazzák az egészség megőrzésének általános védelmét, a testedzés mindennapos gyakorlását, mely kiegészül a tartásjavító, gerinc- és lábtorna elemeivel. A helyes táplálkozás kialakítását már kiscsoportban elkezdjük. Fontos számunkra a feszültségoldás, a stresszmentes légkör megteremtése, melyet lazítással, zenehallgatással vagy éppen mozgással érünk el.

Nagycsoportosaink iskolára való felkészítését segítjük elő azzal, hogy speciális módszerekkel megtanítjuk az alkalmazkodás magasabb fokát, valamint készségeik, képességeik tudatos fejlesztésével igyekszünk megelőzni a tanulási zavarokat, nehézségeket.

Fakultatív lehetőségeink:úszás, néptánc, katolikus hittan oktatása. Mindhárom programot csak középső csoporttól és megfelelő számú érdeklődés alapján szervezzük meg.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Pitypang Utcai Óvoda

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés