Piroska Kávéház és Étterem

(3.0) - 6 értékelés
Cím:
8600 Siófok, Petőfi sétány 14/A
Telefonszám:
+36-84-314251
Kategória:
Kávézó

További információk

Étterem és Kávéház
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Piroska Kávéház és Étterem
Gábor Juhász Gábor Juhász
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2014. 08. 14. 23:06

Sajnos nagyot csalódtam az étteremben. Már belépésünkkor a felszolgáló nem úgy köszöntött minket, ahogy elvárható lett volna (sehogy), a kiszolgált limonádé még az otthoni limonádéval sincs köszönő viszonyban (cukormentes, szénsavas, túl citromlevezett, gyerek szívószállal). A kinti táblán feltüntetett menük közül egyik sem volt már kapható, a rendelt rántott sajt szét volt folyva, a rizs száraz, összetapadt és ízetlen volt, érezni lehetett, hogy nem friss. A sima rántott sajt mellé tartárt nem adtak, a camambert mellé írt áfonyaszósz lemaradt, mikor szóltunk, baracklekvárt kaptunk helyette. Egyébként amikor az ételt kihozta, flegmán odaszólt, hogy mondjuk már ki rendelte a pizzát, mert nagyon nehéz. Ehhez képest az étteremben rajtunk kívül ketten voltak, nagyobb odafigyelést is kaphattunk volna. A rántott hús tocsogott az olajban, a panírja darabokban esett le.
Senkinek nem ajánlom, hogy odamenjen!
Ja, kép a sajtról csatolva.

Vendég felhasználó Vendég
2017. 07. 16. 00:07

Mi meg voltunk elégedve a kiszolgálással általában menüt szoktunk enni.Különösen finoman készítik a cigánypecsenyét.Majdnem minden évben betérünk.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 08. 21. 11:23

Borzalmas étterem, mind kiszolgálás mind az ebéd oldaláról. 9en ültünk be enni, először egy 6fős asztalhoz szerettek volna minket ültetni, de mivel annál többen voltunk így saját magunk toltuk össze az asztaltokat.Miután megkaptuk életünk legrosszabb leveseit(hús- és gyümölcsleves) rádöbbentünk hogy 5 kanalat kaptunk, mindkét leves ehetetlen volt,kemyény zökdséges a húslevesben a gyümölcsleves pedig csak konzerből összeöntve......borzalmas. Eztán a második szintén rettenetes élmény ismét kevés evőeszközzel :( miután távoztunk bementünk a boltba hogy inkább szendvicset együnk.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Hotel Azúr**** 8600 Siófok, Vitorlás utca 11
12 értékelés
Thumbnail Dr. Nagy András László fogszakorvos, Siófok 8600 Siófok, Semmelweis utca 1.
22 értékelés
Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2014. 07. 08. 09:07

Sziasztok!
A barátnőmmel beültünk vacsorázni, bár nem mertünk/akartunk szólni, de kritikán aluli a tisztaság.
Evőeszközös tálon száraz pörkölt, leveses tálon ismeretlen piszok, kihozott poháron zsíros szájnyom (messziről szemetszúrt), a sültkrumpli már biztosan másodszorra lett tálalva és büdös volt! Ráadásul a gordon nem volt átsütve, a hús rózsaszín.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 07. 19. 02:42

Nagyon finom ételt kaptunk kedvező áron. Bár menüt rendeltünk, minden frissen készült és az adagok is teljesen rendben voltak. A kiszolgálás is jó volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Vendég felhasználó Vendég
2012. 06. 24. 20:05

Nagyon örültünk, hogy megismertük a helyet.
Köszönjük a kedves és figyelmes kiszolgálást. Az ételek nagyon finomak!