Pirex Papír

(4.0) - 6 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Telefonszám:
+36-1-3458510
Kategória:
Party kellékek, Hobbibolt, Irodaszer

További információk

Üzletünk a Mammut II. Bevásárlóközpont III. emeletén található.

Iroda- és iskolafelszerelés, írószerek; képeslapok; csomagolás és parti kellékek; naptárak; fotótermékek valamint kreatív hobbi termékek forgalmazásával foglalkozunk.
Első értékelő
Megnyitás
1998
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Fizetős parkolóház
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Pirex Papír
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
347 hasznos vélemény
2013. 05. 29. 08:50

Nekem túl drága ez az üzlet, viszont amit általában innen választok, az az ajándék képeslap. Nagy a választék, és általában mindig találok olyat, amilyet még máshol nem láttam.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 23:42

karácsony előtt vásároltunk itt pár dolgot a csomagoláshoz és díszítéshez. Nagy választék van, de igaz, hogy az ár elég magas. Valószínű azért, mert plázában van, elit negyedben. Amúgy ha gyorsan kell valami, akkor tökéletes.

vadvirág vadvirág
45 értékelés
0 követő
11 plecsni
46 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 21:50

Nekem túl drága ahhoz, hogy rendszeres vásárlójuk legyek. Jó dolgok vannak, de hasonlót máshol is találok, jobb áron. Sokszor vásárolok ilyen üzletekben, ezért próbálom az olcsóbb helyeket keresni, viszont szeretem, hogyha borítékra van szükségem, nem kell feltétlenül a postára mennem (ha éppen nem esik útba), vagy pedig 10 db-os csomagot vásárolnom, ha kevesebbre van szükségem. Örülök, ha találok a hagyományos típusú, egy lapos képeslapból, és régebben ilyen helyeken vásároltam levélpapír+boríték szettet, amit sajnos mostanában már nem találok (én még szeretek kézzel írni levelet, még ha csak ajándék mellé, akkor is).

Hasonló szolgáltatók a közelben

bataviki90 bataviki90
34 értékelés
0 követő
7 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 20:49

A szédítő árai miatt általában egyetlen dolgot vásárolok itt: borítékot. Mivel majdnem közvetlenül a posta mellett van, a levélfeladás előtt mindig ide szaladok be, amire nekem pont tökéletes. A fizetőképesebb vevők viszont mindent megtalálhatnak itt, aminek csak egy kicsi köze is van az írószerekhez, a csili-vili határidőnaplóktól az üdvözlőkártyákon keresztül egészen a szezonális mintás papír zsebkendőkig. Velem többször is előfordult már, hogy hosszú sort kellett kivárnom, vagy előttem nagyobb tételben vásároltak valamit számlára, ezért nem a legelőnyösebb, ha az ember épp siet, de az eladók még így is mindig a lehető leggyorsabban dolgoznak, így valóban csak az árakra lehet némi panasz.

P. Noémi P. Noémi
25 értékelés
0 követő
9 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 23:06

Édesanyámnak szerettem volna anyák napjára képeslapot küldeni, s arra gondoltam itt mindig találok valami hasznos, egyedi és különleges fajtát, mert ez nem egy "közönséges" papír-írószer üzlet. Mindenképp olyan elképzelésem volt, hogy kinyitható, de nincs benne szöveg, mert személyre szabott üzenettel szerettem volna meglepni az anyukámat. Szerencsére bőven akadt választék, legalább száz fajta, még zenélő is, ám ezeknek megvolt az ára is. Bár azt tapasztaltam, hogy nemcsak a képeslapok, hanem minden termék egy picit drágább, mint bármelyik papír-írószer boltban, de ebben az esetben nekem a pénz nem számított. Az eladók igazán kedvesen fogadták, hogy hosszú perceket töltöttem a tartó előtt, többször megnézve egy-egy darabot. Miután megtaláltam a nekem tetszőt, az eladók mosollyal fogadták elégedettségemet. Kreatív anyukák vagy tanító nénik számára ideális alapanyagokkal van ellátva a bolt csak picit áldozni kell érte. Ha különleges darabra vágyom, itt mindig akad valami.

hhanca hhanca
66 értékelés
4 követő
13 plecsni
109 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 20:55

Két mini jegyzettömbre és egy papír határidőnaplóra sikeresen elköltöttem 5500 Ft-ot, szóval az árakról ennyit. A boltban egyébként mindent meg lehet találni még vintage, retró stílusú kiskönyvek is vannak és külön ajándéktárgy részleg, ahol olyan dolgokat is lehet venni, amiknek közük sincs a papír-írószerekhez. Sehol máshol nem találtam ilyen átlátható, gyönyörű képekkel borított csajos határidőnaplót, ezért már második éve itt veszem meg a következő évre. Az Kossuth utcai üzletben nem valami kedvesek az eladók, viszont a többi bolti segítő készségesen állt a rendelkezésemre, amikor nem tudtam a két minta közül választani. A banktermináljuk szökőévente működik..