Pinyó Klub

(4.0) - 4 értékelés
Cím:
1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 26
Telefonszám:
+36-1-7852380
Kategória:
Söröző

További információk

Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Utcán, pénzért
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Pinyó Klub
szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:21

Nagyon ritkán voltam még a helyen. Itt ki kell fogni a jó bulikat. Sajnos nem minden buli ugyan olyan jó, de amikor elmentünk, egy kivételével mindig nagyon jól éreztük magunkat itt, és jó volt a hangulat is.

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 16:07

Sorra nyílnak Budán a jobbnál jobb helyek, az én legnagyobb örömömre. A Pinyó Clubba először teljesen véletlen tévedtem le, és nagyon megtetszett a hely. Azóta már szinte havonta egyszer megfordulok itt. Lévén, hogy a közelbe jártam általános iskolába, olyan emberekkel is összefutok néha, akiket nagyon régen nem láttam. Az italválaszték igen széles, ráadásul van diákkedvezmény, ami nagyon nagy előny a konkurensekkel szemben. A számunkra legnépszerűbb ital a „Bizony jó!”, aminek neve szerintem mindent elárul. A régi MÁV-os vonat ülések nagyon eredetiek, persze nem kényelmességükről híresek, de pár „Bizony jó!” után ezzel már senki nem foglalkozik.

Brigi Brigi
34 értékelés
1 követő
11 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 20:02

A Pinyó Klub a 11.kerületben Karinthy Frigyes úton található, 6-os villamossal könnyen megközelíthető.
Kívülről egy kis kocsmának tűnik, de a pincében egy jó nagy helység található. Van egy kisebb nem dohányzó és egy nagy dohányzó rész is. A berendezés nem modern, vannak ócskább székek asztalokkal és kisebb fakkok vonat ülésekkel berendezve.
Az árak alacsonyak, minden nap új italakcióval. Például keddi napon a vodka Red bull csak 370 Ft. Főleg egyetemistáknak való hely, az akciókat is eszerint határozták meg, diákigazolvánnyal 10% kedvezményt kapunk. Nekem a helység hangulata elég retronak tűnt, az itallap is az általános iskolás ellenőrzőhöz hasonlít.
Egy-két ital elfogyasztására alkalmas hely lehet, de semmiképp nem ajánlom igényesebb pubokhoz szokottaknak.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Ludmilla Ludmilla
28 értékelés
2 követő
9 plecsni
29 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 20:07

A Pinyó Klub egyike a Móricz közeli kocsmáknak, és Budapest romkocsmáinak. A lepukkant feeling nagyon jól néz ki, és itt tényleg igaz, hogy két szék nem néz ki ugyanúgy. A hely elég nagy, és tényleg lent van a pinyóban, tehát a föld alatt. Az állandó dohszag nem olyan vészes, mint ahogy hangzik, sőt. Autentikus hatást kölcsönöz neki. Mindig tele van egyetemistákkal, ezért az árak is diákbarátok. A fröccs és a sör is jó árban van. A kiszolgálás nem olyan gyors, de ez a sok vendég miatt van általában. Az itallap nagyon jól néz ki, olyan, mintha egy iskolai ellenőrző lapjai volnának. Kifejezetten alkalmas baráti sörözésekre, még a háttérzene is kellően halk és kellemes hozzá.