Pinkóczi Csárda és Kerékpáros Oázis-Nosztalgia Borozó

(1.0) - 1 értékelés
Cím:
8220 Balatonalmádi, Vödörvölgyi utca 12
Telefonszám:
+36-30-9485850
Kategória:
Csárda, Borozó

További információk

A Balatont körülölelő kerékpárút Veszprém-Balatonalmádi szakasza a csárdánk előtt halad el. Azzal a szándékkal építettük a Kerékpáros Oázis – Nosztalgia Borozót, hogy legyen egy olyan hangulatos, kultúrált pihenőhely a turisták számára, ahol zsíros kenyeret, velős pirítóst, grillkolbászt, pogácsát, házi réteseket kínálunk.

A 130 fő befogadására alkalmas körpanorámás padlófűtéses rendezvénytermünk egész évben kedvelt helyszíne a változatos családi és üzleti rendezvényeknek; úgymint a nyáresti vacsorák, a vasárnapi ebédek, az esküvői partik, folklór- és hagyományőrző műsorok, csapatépítő programok.
Fizetési módok: Chèque Déjeuner, Készpénz, Sodexo melegétel utalvány, SZÉP kártya, Ticket restaurant
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Pinkóczi Csárda és Kerékpáros Oázis-Nosztalgia Borozó
Vendég felhasználó Vendég
2012. 07. 26. 16:57

Egy lakodalomban voltam vendégként a Pinkóczi Csárdában és nem javaslom senkinek, hogy rendezvény céljából ezt a helyet válassza. Első ránézésre nagyon szép, csalogató a csárda, de a kiszolgálás kritikán aluli. Egész este alatt szomjazott a vendégsereg, mivel az asztalokon az italokat egyáltalán nem töltötték újra, hanem még egy ásványvízért is sorba kellett állni a söntésnél. Egy esküvőn joggal várhatja el a vendég, hogy mindig legyen előtte ital és ha elfogy az asztalról, akkor automatikusan töltsék újra! Ez ráadásul még azzal is fokozták, hogy hajnal 2-kor (amikor még javában tartott a buli) lepakolták az összes asztalt, és már poharakat sem hagytak fent, nehogy valakinek eszébe jusson még fogyasztani. Az ifjú pár azt mondta, hogy átalánydíjban ment az ital tehát nem ők korlátozták ilyen módon a fogyasztást. A menyasszony totál ki volt akadva.
Ha valakinek esetleg megtetszik a hely, mint rendezvényhelyszín, akkor inkább keresgéljen tovább, de ide ne menjen!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail La Villa Pizzéria és Étterem 8220 Balatonalmádi, Balatonfűzfői út 82
3 értékelés
Thumbnail Ramada Balaton Hotel 8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky út 14
22 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés