Ping Kínai Étterem

(4.5) - 11 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Széll Kálmán tér 6
Telefonszám:
+36-1-3160184
Kategória:
Kínai étterem

További információk

A berendezés kínai stílusú, hangulatos, ízléses, dekoratív. Az éttermen belül van egy kb 60 m2-es tetőablakos, télen-nyáron üzemelő kertszerű éttrem helyiség, melyben a sziklák, a növények, az úszkáló halak kellemes látványt nyújtanak. Levegője páradús, fríssitő. A 100 vendéget befogadó étteremben a hagyományos szecsuáni és pekingi konyha gazdag választékát kínálják. A tűzhely mellett Csen Fulin mesterszakács forgatta a serpenyőt, aki korábban az ötcsillagos pekingi „vocsou” szálloda főszakácsa volt. Jelenleg fiatal mesterszakács Bao Jiang Qiang jól érzi magát a konyhában, aki Shanghaiban négy éves szakács főiskola után a híres „Jing-Jiang” hotel főszakácsai közé tartozott. Mindemellett áraink szolídak, a kiszolgálás szívélyes. Meghatározó üzletpolitikánk - a vendég mindenek felett – elvet igyekszik érvényesíteni. Számos Budapesti lap, köztük a Népszabadság kulináris rovata többször is kitüntetette dicsérétével. Szép számmal fordulnak meg jómódú, magasabb társadalmi osztályú ventégek, köztük híres művészek, popsztárok, kíváló sportolók, TV személyiségek, politikusok, diplomaták, akik emléksorokkal tisztelték meg a vendégkönyvet.
Első értékelő
Megnyitás
1997
Fizetési módok: Chèque Déjeuner, Készpénz, Sodexo melegétel utalvány
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
11 korábbi értékelés - Ping Kínai Étterem
Balázs Csordás Balázs Csordás
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 06. 28. 17:56

Kellemes ebédet töltöttünk el Ping-ben, a kiszolgálás vegyes, az első pincér kedves, segítőkész volt, a másik - mivel az elsőnek úgy tűnik lejárt a munkaideje, elment - már flegma. Az étel kimondottan jó volt, nem gyors éttermi minőség, felette volt egyértelműen. Az ár is cirka 2,5-3x-osa a gyors éttermeknek, cserébe a hely is szép, rendezett, szóval valamit valamiért. 4 csillagot azonban egyértelműen megérdemel.

O. Ágnes O. Ágnes
55 értékelés
1 követő
9 plecsni
35 hasznos vélemény
2013. 11. 09. 18:37

A Ping Étterem egy családi vállalkozás,a Széll Kálmán téren található és mindenkinek csak ajánlani tudom.Csirkés főételt 1800-1900 Ft-tól már kapunk köret nélkül, az árai nagyon kedvezőek mindazonáltal ez nem gyorsétterem árszínvonal de nem bánjuk meg ha innen rendelünk vagy itt eszünk. Hozzám közel van ezért gyakran rendelek innen, 2főre bőven elég egy adag főétel és egy köret. Nagyon finomak az ételek, minőségiek és mindig megbízható a színvonala. Az én gyomrom érzékeny ezért az utcai gyorséttermekkel óvatos vagyok,így felérek egy ÁNTSZ ellenőrrel:)
Kívánom,hogy minél többen ismerjék meg az éttermet és szeressék meg.

Kelemen Pál Kelemen Pál
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 07. 12:53

Kitűnő és gyors kiszolgálás, kedves és szolgálatkész pincérek, fantasztikus választék, nagyon finom ételek, hangulatos és igen szép berendezés, díszítések. Szívesen jövök vissza bármikor és tiszta szívemből ajánlom ezt a kitűnő éttermet barátaimnak és ismerőseimnek is!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
174 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
M. Dorottya M. Dorottya
21 értékelés
0 követő
10 plecsni
17 hasznos vélemény
2013. 07. 17. 16:28

Én nagyon szeretem ezt az éttermet mert hangulatos,szép a díszítés és isteni a kínai étel!Az árak olcsók és a személyzet is kedves és segítőkész!Nagyon finomak ott az ételek és szép a terítés is ott aztán nagyon finomat lehet enni!

Leende Leende
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
26 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 20:36

Valóban a szó szoros értelmében vett étterem és még kínai is. Az ételeiket jól készítik el ugyanakkor ettem már „igazibb” kínai csemegéket a Budapesten található „kínai negyedben”. Most tekintsünk el ettől. Az étterem tágas, az ember eltörpül itt és még nem láttam teltházasnak, vagy sorban állás se tapasztaltam egy asztalért. A kiszolgálás közepes szolid árak mellett. Lévén meg voltam elégedve a helyben készített frissen ételeikkel, egy alkalommal házhoz rendeltem tőlük, amit nem kellett volna. Nagyot csalódtam. Miután kibontottam a dobozkámat, hideg és frissnek a legkevésbé nem nevezhető „valamit” találtam benne. A vacsora tálalva. Nem javaslom. Menjen a vendég inkább házhoz és ne ők.

Gemelos Gemelos
594 értékelés
4 követő
26 plecsni
178 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 09:14

Nekem nagyon tetszik ez az étterem is, intenzívebb ízek és az árak is megfelelőek, a személyzet pedig tudja és teszi a dolgát.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
269 hasznos vélemény
2013. 05. 20. 09:12

Kedvencem a kínai konyha, és ar áraik is elfogadhatók, szintén az egyik fő ok a kényelem, a közelben dolgozom, ezért elég gyakori vendég vagyok.

V.Andi V.Andi
30 értékelés
0 követő
9 plecsni
41 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 11:29

Csajos találkozó helyszínének javasolta egyik barátnőm a Pinget jó pár évvel ezelőtt. Közfelkiáltással elfogadtuk, mert szeretjük a 'kínait'. A meglepő az volt, hogy az itt kínált ételek még csak nem is hasonlítanak a kínai büfék megszokott menüjére? Hogy miért? Mert sokkal jobbak, ízletesebbek, és nem utolsósorban frissen készültek. Valahogy minden íz és aroma intenzívebb volt a Pingben, ahol ráadásul az elfogyasztott terülj-terülj asztalkám után a ház vendégei voltunk az édességre. A személyzet diszkrét és segítőkész, mindenben készségesen állnak a vendég rendelkezésére. Az árak még elfogadhatóak, tekintve, hogy a pénzünkért friss és minőségi ételt kapunk. Mi évente egyszer eljárunk ide, és annak ellenére, hogy ritkán látnak minket, mindig ismerősként üdvözlik kis csapatunkat. Csak ajánlani tudom, de figyeljetek arra, ha az ünnepek közeledtével szeretnétek ott vacsorázni, ne felejtsetek el asztalt foglalni, mert könnyen hoppon maradhattok!

neobutik neobutik
30 értékelés
0 követő
9 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 10:05

10. Életem első mézes szezámos csirkéjét ettem itt pirított tésztával, és ez a gasztronómiai élmény meghatározta a keleti konyhához való hozzáállásomat, mondhatnám, meghúzta a minőségi határvonalat. Olcsó árak, minőségi és fenséges ételek. A helynek, berendezés szempontjából van egy kis giccses érzete, de azt hiszem, ez elnézhető az első kanál étel után. Bár sajnos nem lakom közel az étteremhez, de ha időm engedi, veszem a fáradságot, és meglátogatom. „Századik” pozitívum, hogy mindig akad szabad asztal. Tömegközlekedés szempontjából frekventált helyen van metróval és villamossal is egyszerű megközelíteni, még a pesti ember lányának is.

eszterga eszterga
30 értékelés
2 követő
10 plecsni
26 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 09:13

Bár hazánkban is elszaporodtak, a világszerte is nagy népszerűségnek örvendő kínai gyors falatozók, Ping kínai étterme továbbra is sziklaszilárd bástyája a budapesti távol-keleti konyháknak. Elhelyezkedését tekintve a budai oldal egyik frekventált helyén, a Széll Kálmán téren található, ahol egyedül a parkolás okozhat gondot, ám ha az étterem előtti hosszú egyenesben sikerült megállnunk, akkor legalább nyugtázhatjuk - megérte a fáradságot, a parkolás ugyanis ezen a helyen jelenleg díjtalan. Ami azonban a lényeget illeti, Ping étkei jóval feljebb teszik a mércét a kínai konyha tekintetében, mint amit megszokhattunk egy-egy gyors büfé szűkös belterében. Ez természetesen az árakon is meglátszik, ám aki egyszer (kétszer, háromszor) tényleg egy jó csípős-savanyút, vagy kacsaételt fogyasztana, annak el kell látogatnia Pinghez. Elvitelre is kérhetjük!