Pharmafutár

0 értékelés
Cím:
1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121.
Telefonszám:
+36-1-3925498
Kategória:
Gyógyszertár

További információk

Üzletünk a Budagyöngye Bevásárlóközpont I/51. szám alatt található.

A Pharmafutár Bt, mint családi vállalkozás 1991-ben indult – dr. Gláser Erzsébet és Bodrogi Anna Katalin alapításában, valamint dr. Bandics István (orvos, természetgyógyász, homeopata) szakmai támogatásában – a Magyarországon kereskedelmi forgalomban nem kapható gyógyszerek és gyógyhatású készítmények külföldről történő beszerzésével.

A remélt sikert a két család évtizedes barátsága alapozta meg. Dr. Gláser Erzsébet jogász végzetségének köszönhetően megalapozta a 90-es évek jogrendszerében azt a jogi, kereskedelmi és szolgáltatói környezetet, amiben a vállalkozás mai napig is töretlen formájában működhet. Bodrogi Anna Katalin kereskedő családból származik, kiskereskedelmi tapasztalatinak, üzleti érzékének, tehetségének köszönhetően sikeresen vezetik a céget a vállalkozói élet hektikus hullámain.

Cégünk szolgáltatása a Magyarországon kereskedelmi forgalomban nem kapható külföldi gyógyszerek beszerzése Ausztriából és Németországból, valamint Németországban működő nemzetközi nagykereskedelmi hálózaton keresztül távolabbi országokból is, mint az Egyesült Államokból, az EU tagállamaiból és Svájcból. Tevékenységünk lényege az, hogy a beteg kezelőorvosa által felírt - külföldi gyógyszert rendelő - receptet a beteg helyett ausztriai-, illetve németországi gyógyszertárban kiváltjuk.
Szolgáltatásunk kizárólag magánszemélyek részére áll rendelkezésre.
A gyógyszerek áráról előzetes tájékoztatással szolgálunk. Információs adatbázisainkat folyamatosan fejlesztjük, rendelkezünk számos ország gyógyszerkönyveivel, valamint rendszeres kapcsolatunk van a németországi nemzetközi információs, - beszerző hálózattal.
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Utcán, pénzért
Pláza Budagyöngye Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Pharmafutár

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés