Pesti Sörcsarnok Pub & Restaurant

(3.0) - 4 értékelés
Cím:
1056 Budapest, Vámház körút 16.
Telefonszám:
+36-1-3177276
Kategória:
Söröző, Magyar konyha, Nemzetközi étterem

További információk

Menü minden nap 11-16 óráig, Á la Carte magyaros ételek, különleges sörök, borok, rövid italok, long drinkek és kávékülönlegességek várják a hozzánk látogató vendégeket.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Pesti Sörcsarnok Pub & Restaurant
Matheus Dénes Matheus Dénes
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 01. 14. 14:49

Nem igazán fogott meg a hely!
Kicsi a sörválaszték, nem makulátlanul tiszta a pohár, amiben hozták a sört. Mondjuk gyorsan hozták, igaz csak mi hárman voltunk bent.
Méretemből adódóan (190 cm) kissé kényelmetlenül éreztem magam. (szűkek a "boxok", alig fért el a lábam)

Fekete Zsolt Fekete Zsolt
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 11. 10. 12:24

18 éves korom óta járok ide. Akkor a felszolgáló a jelenlegi tulajdonos. Akkor még Gilde söröző névre hallgatott. A tradíciók megmaradtak. Az étel ugyan olyan tökéletes és friss mint 29 évvel ez előtt. Alapanyagot minden reggel a nagycsarnokból vásárolják a legfrissebb és a legszebb áruból. A felszolgálás is gyors és precíz. Hangulatos étterem. Piros kockás terítős... :-) A magyaros ízek kedvelőinek ajánlom.

Ágnes Ágnes
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 08. 02. 10:52

Vidéki vagyok, de régóta odajárok, kedvelem a helyet ha egyedül megyek akkor is nagyon udvarias és jó kiszolgálásban van részem.
CC. 10 éve odajárok ezzel mindent elmondtam :)
Szívesen megyek a jövőben is, addig is sok sikert kívánok a vállalkozáshoz.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Vendég felhasználó Vendég
2013. 12. 29. 21:20

Még egy ilyen lepukkant hely nem hiszem hogy létezik Budapesten! És nem a hely miatt, hanem inkább a rossz kiszolgálás miatt mondom ezt!
Ismerőseim ott szerveztek egy találkozót az ünnepek között - nem ismertem a helyet, de nem voltak előítéleteim se! Sajnos, amit ott tapasztaltam felülmúlt mindent! Érkezésünkkor persze senki nem fogadott, nem köszönt… Valahogy feltaláltunk magunkat, leültünk egy asztalhoz nem messze a bárpulttól. Negyed órás várokozás után természetesen szerettünk volna valamit rendelni, de a felszolgálók nagyon nem akartak foglalkozni velünk! Háttal álltak a vendégtérnek és láthatóan jól érezték magukat együtt, telefonjukat nézegették és hangosan röhögtek! Hiába próbáltunk szemkontaktust keresni a pincérekkel – esélytelen volt! Szegény pultos lány látva a helyzetet kijött és felvette a rendelésünket! Győzelem! De sajnos ez ment egész esete – rendelni csak akkor tudtunk, ha véletlenül valamelyik pincér odatévedett! A többi vendég rutinosan odajött a pulthoz szólni a felszolgálóknak, ha valamit rendelni szerettek volna! Úgy éreztünk ez a hely azért van, hogy a pincérek jól érezzék magukat! A csúcs az volt, amikor az egyik felszolgáló kihozott a konyhából magának egy adag rántott velőt, felült a bárszékre és kényelmesen megvacsorázott! Akkor már röhögtünk, ilyen nincs, biztos ez valami rejtett kamerás műsör! De sajnos nem az volt! Amikor jeleztünk hogy kérjük a számlát, akkor már a szomszédos box-ban ültek egy baráti társasággal – a pénzért oda se jöttek, annyira érdekelte őket…
Nem tudom ennek a helynek ki a tulajdonosa, de csak súgnék neki hagy a mostani forgalomnak legalább a dupláját is tudná ez a hely, ha normális személyzete lenne és valaki törődne a vendégekkel! Ha csak oda jött volna valaki elvinni az üres poharakat és MEGKÉRDEZNI, hogy kérünk e még valamit, akkor nem mentünk volna át egy másik helyre és ott költöttünk volna el a pénzünket! És tele volt a söröző, nem csak mi
voltunk felháborodva! A külföldiek meg röhögtek, az egyik pár el is tette a „számlát” – értelmetlen irka –firkák egy fehér lapon, de olvasható végösszeggel!
A sör finom folt, az étel is, de sajnos biztos nem megyek még egyszer oda és senkinek se fogom ajánlani a helyet!