Perkovátz-Ház

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
9400 Sopron, Széchenyi tér 12
Telefonszám:
+36-99-316839
Kategória:
Pub, Söröző, Borozó

További információk

Földszinti 60 férőhelyes valamint az alsóházban kialakított 40 fős vendégtérből áll. Angolszász szokásokat tükröző, külön boxokkal és sarkokkal meghitt hangulatot nyújtó helyiség.

A viktoriánus hangulatú földszinti vendégtér egyaránt alkalmas a gasztronómiai élvezetek és önfeledt találkozások, jó sörök, borok melletti kvaterkázásokra.

A Daruka terem kiválóan alkalmas családi, baráti összejövetelek vállalati rendezvények szervezésére, esküvők lebonyolítására.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Perkovátz-Ház
Nóri Nóri
4 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2016. 10. 12. 16:55

Jó kis étterem, bár régebben jobb volt a konyha. A menü elfogadható ár érték arányban van.

Pap Gina Kitti Pap Gina Kitti
10 értékelés
0 követő
4 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 11. 07. 18:41

Hangulatos hely, a kiszolgálás gyors és általában kedves. A kávé finom,viszont a konyhájuk hagy kívánni valót maga után. Szerintem kissé ízetlenül főznek, de legalább szépen tálalnak.

Csukovitsné Erzsébet Csukovitsné Erzsébet
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 10. 05. 19:13

Különteremben voltunk ma keresztelő alkalmából. Gyönyőrü, meghitt környezetben. Lelkes kiszolgálás, finom ételek. Nem zavartunk másokat, családi környezetben, családias hangulatban ehettünk, ihattunk. szívesen visszatérünk

Hasonló szolgáltatók a közelben

H. Zsuzsanna H. Zsuzsanna
15 értékelés
3 követő
3 plecsni
14 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 17:27

A Perkovátz-ház sokáig egy misztikus hely volt számomra. A család egyik ismerőse, Sopronba „szakadt” lányát meglátogatva szerezte arról élményeit, s Debrecenbe hazatérve sokat hallottuk, hogy: Hja, a Perkovátz- ház, na az már valami. Nevéből kiindulva, először azt gondoltam, valamilyen múzeum, vagy bemutatóház lehet, s sokáig ebben a tudatban is éltem. A nyáron azonban Sopronban nyaraltam, s a belvárosban sétálva egyszer csak megláttam a feliratot: Perkovátz-ház. Egy működő étterem homlokzatán volt olvasható a név. Annyira megörültem felfedezésemnek, hogy rögtön mobiltelefont ragadtam, és elújságoltam a család barátjának a nagy hírt, miszerint itt állok a Perkovátz-ház előtt. Hadd örüljön ő is.:) Miután kielégítettem hírközlési ambícióimat, úgy gondoltam belülről is megtekintem a vendéglátóegységet. Odabent egy viktoriánus hangulatú földszinti vendégtéret találtam, mely az angolszász szokásokat tükrözte és ahol boxok és sarkok szolgálták a meghitt hangulatot. A barátságos környezet ugyanilyen kiszolgálással párosult, mert mondanom sem kell, hogy ha már ott voltam, ki is próbáltam az éttermet. A pincérek pont a megfelelő módon voltak udvariasak, azaz nem bizalmaskodtak, s érezte a vendég azt az jó értelemben vett alázatot részükről, melyet egy igényes vendéglátóhelyen elvár az ember. Az étlap bőséges és minden igényt kielégítő választékával, egyedi ajánlataival szintén azonnal elnyerte tetszésemet. Bizalmat szavaztam a tatárbeefsteaknek, melyet csak kipróbált helyen vagy olyan étteremben eszem, amelyet minőségileg és „tisztaságügyileg” is kifogástalannak találok. Emellett megkóstoltuk a napi menüt , a benne található desszert miatt, és ettünk főételt és levest is. Nem kellett csalódnunk. Nem csak a tálalás volt tökéletes, hanem a felszolgált ételek is. Ezek után nem volt számomra titok többé, mitől vált messze földön híressé a Perkovátz-ház.