Penny Market

(2.0) - 4 értékelés
Cím:
6724 Szeged, Makkosházi krt. 27.
Telefonszám:
Kategória:
Élelmiszerbolt

További információk

Nyitvatartás:
H-Sz 7.00-20.00
V 7.00-20.00
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Penny Market
Ilona Tóth Ilona Tóth
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 09. 05. 13:09

Lehet , hogy többet nem vásárolok a Penny marketben, mert nem teljesítették a pont gyüjtős akciót, ugyanis minden héten oda jártunk vásárolni, hetekig nem volt zöldség báb figura, majd azt igérték lesz még harmadika előtt, biztos volt is pár darab , de mire odaértünk megint nem kaptunk, aztán igérgették, ekkor lesz, meg akkor lesz, nem lett. aztán fel kellett irni a nevünket telefonszámmal, meg hogy mit szeretnénk, de igy sem kaptuk meg . Nem ezt érdemeljük, meg az unokám sem ezt érdemli, akinek meg lett igérve , konkrétan a brokkoli figura.
Ha továbbra is igy járnak el a Délmagyarban is közzéteszem a véleményemet, és reklámozom,hogy ne vásároljanak önöknél.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 11. 14. 14:48

Felháborítónak tartom, hogy a hétvégére meghírdetett fél kg-os sajtos pogácsából nem tudtunk vásárolni, hiszen azt mondtákaz üzletben, hogy nem érkezett meg a szállítmány!!! Ez a vásárlók félre vezetése!!!

Vendég felhasználó Vendég
2015. 09. 18. 10:16

Felháborító, hogy a Penny Marketben megszűntették a kézi kis kosarakat! Nem tudom, hogy mindegyikben-e, de a szegedi 24-es számú üzletben, ami a Makkosházi krt. Van ott biztos! Mélységesen felháborít, mert babakocsival közlekedünk a kislányommal és így, hogy megszűntették a kézi kis kosarakat, TELJESEN EL LEHETETLENÍTETTÉK A BABAKOCSIS VÁSÁRLÓK VÁSÁRLÁSAIT!!! MEGKÉRDEZNÉM A VEZETŐSÉGET, HOGY PRÓBÁLTAK-E MÁR ÚGY VÁSÁROLNI HOGY TOLJÁK VAGY HÚZZÁK A BABAKOCSIT ÉS MÉG A BEVÁSÁRLÓKOCSIT IS AZ AMÚGY IS KESKENY SOROKON!!! EZEK UTÁN A VEZETŐSÉGNEK CSAK GRATULÁLNI TUDOK A MÉRHETETLENÜL OKOS ÉS ÁTGONDOLT DÖNTÉSÜKHÖZ!!!ENNYIT A BABABARÁT ÁRUHÁZAKRÓL!!!MÉLYSÉGESEN FELHÁBORÍTÓ MAGATARTÁST TANÚSÍTANAK EZZEL A DÖNTÉSÜKKEL!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail EzerJó Borszaküzlet 6722 Szeged, Honvéd tér 5/b.
10 értékelés
Thumbnail Szegedi Vadaspark Nonprofit Kft. 6725 Szeged, Cserepes sor 47. (bejárat a Kálvária sugárút felől)
26 értékelés
Thumbnail Dr. Tímár Béla állatorvos 6753 Szeged, Honfoglalás utca 93.
25 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 18. 13:49

Régóta járok a Pennybe vásárolni imádom az árrait , ami nekem kell mindent megtalálok ésa termékékkel is meg vagyok elégedve . tisztelettel : Gyuris Istvánné Forráskút haladás utca 21.
köszönöm figyelmüket