Penny Market

(3.5) - 4 értékelés
Cím:
3300 Eger, II. Rákóczi Ferenc utca - Galagonyás utca sarok 1
Telefonszám:
Kategória:
Élelmiszerbolt

További információk

"Friss. Olcsó. Jó."

Magyarországon a legrégebben jelen levő diszkont áruházlánc, jelenleg az ország szinte minden pontján, 191 üzlettel és közel 1400-féle termékkel áll Vásárlói rendelkezésére, meghosszabbított nyitva tartással a hét minden napján.

Szolgáltatás:

- Fotókidolgozás

Környezetbarát csomagolással, újrahasznosítással óvják a környezetet.
Első értékelő
Fizetési módok: Cadhoc, Chèque Déjeuner, Készpénz, OTP Cafeteria, Sodexho Pass, Ticket restaurant
Parkolás: Saját parkoló
Brand: Penny Market
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Penny Market
Borosné Farkas Teréz Borosné Farkas Teréz
2 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 12. 18. 13:54

Ma 1040kor irtam véleményt a Pennyről- el mentem Egerben a boltban - az eladó fiatal hölgy emlékezett rám tegnap estéről., vittem a blokkot és miodent le tudtam rendezni.Nagyon segítő készek voltak, és semmi panaszom nem volt- csak nagyon kellemes tapasztalat.korrektek voltak, megnézték- emlékeztek rá- és sikerült lerendezni. Mégis kérem a központot, hogy engedjék a két terméket - az üzletben egymástól kicsit távolabb - hogy ne legyen belőle probléma- hiszen az ott dolgozók uúgyis annyira le vannak terhelve- főleg amikkor a kasszához megy az ember- érezhető hogy szükség lenn egy egy műszakban- ahhoz hogy jobban és folyamatosan- kevesebb várakozással - vásárolni -minimum plusz 2 emberre szükség lenne.Emberek Ők is - és nem állatok. Tessék figyelni a dolgozóikra. Köszönm hogy leirhattam a véleményem- és várok a Vezetőségtől visszajelzést a probléma megoldásaira- mit tesznek?? Kegyelem teljes ünnepeket kívánok , minden boltban dolgozó embertársamra- és sokkal több megbecsülést. Borosné Farkas Teréz

Borosné Farkas Teréz Borosné Farkas Teréz
2 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 12. 18. 10:40

én szeretem a Pennyt- de van kérésem- mert sokszor szerettem volna az info vonalon beszélni személyese a munka társukkal- egy a hiba- nincs kivel.kérem ne üzemeltessenek infófonalat- ha nem veszik fel- ráadásul ha valaki fel is veszi és kapcsol" valakit" azt nem lehet elérni - igy aztán többe kerül a telefon- mint amit szeretne az ember reklamálni. ez a magatartás "aljas!".ma kb. 4X próbáltam hivni, beszélni ??? 1/2 árát - egyszer sikerült a központtal- tovább már nem jutottam mert nem vette fel az illetékes.
szeretem az Önök által forgalmazot Good.Milk Frucht Molke tejsavó ízesített terméküket- de van még egy termékük a 0,1 % joghurt italuk és egymás mellé kell kihelyezniük a boltban- ebből aztán rengeteg "átverés"!következik. én látássérült vagyok, és tegnap is vettem a savót- és csak itthon láttam- hogy a 6 db után a joghurt árát számolta fel.A pénztártól való távozás után nincs lehetőség reklamálni- hiába van a kezembe a blokk! Sajnos nem ez az első est. kértem tegnap az eladó hölgyet- hogy tegyék már 2-3 hellyel arrább a két teerméket egymástól, azt mondta a központ nem engedi - és szigoruan ellenőrzik a kihelyet áruk kirakását. Most kérdem én Önök szerint ez nem lehet megoldani- hioszen így a ve vő mindig több pénzt fizet ha a ternéket "nagyobb mennyiségben vásárolja- mert nem db-ként ütik be az árát!
Kére m én tegnap 300.-.Ft al lettem becsapva- kis nyugdijas vagyok, de nem azt a terméket fizettem ki , amit elhoztam,hanem a drágábbnak az árát. Mi Önök szerint a teendő !!?????????kérek választ és a visszatérítési lehetőséget. Borosné as teréz 06/70/4249286 moat mig irtam e levelet - egyfolytában hivtam az infovonalat- de senki nem vette fel.

uzsicska uzsicska
398 értékelés
1 követő
20 plecsni
133 hasznos vélemény
2013. 04. 29. 18:27

Az áruk frissek,az elrendezés jó.Kedvelem a saját márkás termékeiket is,nem kizárólag azért,mert olcsóbb más,ismert neveknél.A Milchfrisch gyümölcsös túróhabot szeretem!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Dr. Kovách Zsolt fogorvos 3300 Eger, Széchenyi István utca 9
7 értékelés
Thumbnail Dobó István Vármúzeum - Egri Vár 3300 Eger, Egri Vár 1.
11 értékelés
Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
329 hasznos vélemény
2013. 05. 20. 13:01

A legrosszabb közért.Nincs választék.