Pékpont Látványpékség

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1088 Budapest, Rákóczi út 11
Telefonszám:
+36-20-9797102
Kategória:
Pékség

További információk

Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Pékpont Látványpékség
Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
121 hasznos vélemény
2013. 04. 24. 11:01

Nőként sajnos örök diétázó vagyok. Viszont nagyon megörültem, mikor megpillantottam a Pékpontot a körúton. Nagyon sok termék megtalálható, akár a diétázok számára is kínál alternatívákat és a pékáruk mellett számos pizza és egyéb nyalánkság kap helyett a kirakatban, ezenkívül a tejtermékek széles választéka is kikerült a polcokra, aminek én személy szerint nagyon örültem.
Az első vásárlásom nem is személyes élmény, vagyis személyes, de nem magamnak vásároltam. A férjemnek vettem egy tojással és minden jóval megpakolt pizzát. Egy kis üzletről beszélünk, ami néha sokkal jobb, mint egy nagy bevásárlóközpont vagy egy szupermarket. Ebben az esetben is jobbnak bizonyult. Az előadók segítőkészek, kedvesek és tájékozottak. Nagyon örülök, hogy helyet kapott ez a kis üzlet az Astória és az Uránia közötti részen.

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 11:15

Nagyon kedvelem a Pékpontot, mert kiemelkedik a hazai pékség-láncok közül. Az árszabása teljesen átlagos, a sztenderd péksütik, zsömlék nem drágábbak a többinél, viszont sokkal finomabbak és frissebbek, mint amit máshol ebben a kategóriában kóstoltam. Nagyon finom olasz kávét is adnak, érdemes kipróbálni, mert remek reggeli lehet egy omlós croissant és egy kellemes cappucino kombinációjából. Vannak különleges péksütemények is, mint a málnás-mascarponés és meggyes-fehércsokis táska, vagy a mogyorós-csokis és cappucinós croissant – egyetlen negatívuma a helynek, hogy ezek nem cserélődnek, nem bukkannak fel új darabok, csak sztenderd típusokkal dolgoznak. Ennek ellenére igen nehéz megunni, mert a pékség választékába tartozik sokféle kenyérlángos, saláták és különféle szendvicsek is. Az összes nagyobb és ismertebb pékség közül ezt ajánlom egy finom reggelihez!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés