Pearl Harbor Bar & Bowling

(5.0) - 10 értékelés
Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 136
Telefonszám:
+36-70-3333330
Kategória:
Bowling, Biliárd

További információk

Európai egyik legorszerűbb bowlingpályája várja a bowling iránt érdeklődőket. Batári találkozók és céges rendsezvények ideális helyszíne.

Az exklúzív légkörű pálya és bár garantálja a jó szórakozást: a hangulatot panorámakivetítés, az egyedülálló futófény technika és az érintőképernyők teszik teljessé. Két gurítás között garantáltan pihentető az egyedileg gyártott kényelmes design bútorzat. Ha ez nem lenne elég, a pályán uv fényre élesedő lángnyelvek és a pin light gondoskodnak a kivételes atmoszféráról.
Első értékelő
Megnyitás
2012
Fizetési módok: Készpénz
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
10 korábbi értékelés - Pearl Harbor Bar & Bowling
Patricia Chonjo Patricia Chonjo
2 értékelés
0 követő
0 plecsni
2 hasznos vélemény
2015. 09. 22. 12:53

Remekül éreztük magunkat! Nagyon modern és szép hely. A kiszolgálás tökéletes volt. Máskor is betérünk hozzátok.
Patrícia & András

F. Éva F. Éva
87 értékelés
1 követő
13 plecsni
65 hasznos vélemény
2013. 10. 19. 12:10

Kellemes hely, finom ételekkel, kedves kiszolgálással, trendi miliőben. Bár az utólagos rendelésünk kihozatala elmaradt, így hosszú idő után rákérdeztünk, és ugyan nem vallották be, de szerintünk elfelejtették, azonban sürgősen pótolták. Viszont a kedvességük, jó szándékuk még így is megkérdőjelezhetetlen maradt. Máskor is visszatérünk.

Milán Milán
42 értékelés
4 követő
10 plecsni
89 hasznos vélemény
2013. 07. 22. 00:22

Nemrégiben csapatépítés gyanánt látogattam el erre a helyre, ahol a bowling és a minőség fogalma teljesen átértékelődött a szememben. Ez a fajta prémium szolgáltatás, a közvetlen és kedves dolgozók és nem utolsó sorban az eszméletlen világítás olyan hatással volt rám, hogy a mai napig csak úgy emlegetem, hogy „a csokis szuflés hely”. Az ételek és italok a legminőségibb alapanyagokból készültek, a pálya, ill. a világítás pedig káprázatos volt. Mindebből kifolyólag, egy ilyen helyen sajnos a pénztárcánk legmélyebb bugyraiba is le kell nyúlnunk, de ha egyszer beleakarunk kóstolni ebbe a világba, akkor mindenképp ezt a helyet ajánlanám. Maradandó élmény lesz, az egyszer biztos. ;)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
spiler spiler
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 07. 02. 20:51

Szuper jó bowling partykat csaptunk itt a haverokkal, a fergeteges hangulat garantált a fénytechnikának köszönhetően.

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
255 hasznos vélemény
2013. 04. 18. 18:41

Számomra is ez a hely volt az első bowlingozás helye. Soha nem bowlingoztam még előtte, megjegyzem azóta se volt rá sajnos lehetőségem, pedig visszatérnék. Nagyon tetszett a hely, szakértő emberek segítségét vehettem igénybe. Az egésznek nagyon jó hangulata volt. Jó kis hely, az biztos.

OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2013. 04. 08. 21:15

A tökéletes első bowling helye, legalábbis a számomra. Szintén a Sanoma II. Véleménytalálkozóján vettem részt, mint az előttem véleményezők, amikor először bowling golyót vehettem a kezembe. Álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerű sport ennyire szórakoztató is lehet. Az itallap tartalma valóban lenyűgözött, a pincérek segítőkészek voltak, amit volt alkalmam tesztelni, amikor tanácstalanul álltam a bőséges és csábító kínálat felett. A fénytechnika kellőképpen növelheti a jó hangulatot, valóban igényes és modern a felszerelés. Itt maximálisan ki lehet kapcsolódni!

Gábor7 Gábor7
32 értékelés
1 követő
8 plecsni
33 hasznos vélemény
2013. 04. 02. 19:02

A Sanoma meghívott, hogy csatlakozzunk a Kozelben.hu bulijához. Jó alapján kialakult a kellemes érzés. Nagyon kellemes. Fantasztikusan pozitív társaság gyűlt össze, mosoly és vidámság fogadott bennünket már az elejétől. Ez igazán köszönhető kedves vendéglátóinknak a Kozelben.hu-tól és a nagyon előzékeny és segítőkész pincéreknek és pincérnőnek. A bowling is isteni volt. Féltünk, sokan első dobók közül, hogy a nehéz golyók másnapi izom fájdalmakat fognak okozni, de semmi ilyesmi nem történt. Csak jóérzés, szép emlék. Köszönjük! Ilyen jó társaságot kívánok mindenkinek! Ha ott jársz a Belga csokis szuflét feltétlen próbáld ki! Mi megkóstoltuk, és utána bárki odajött, meglátta és azt mondta ő is kér. S az eredmény? Királyi élmény! Korona a királyon.

hhanca hhanca
66 értékelés
4 követő
13 plecsni
108 hasznos vélemény
2013. 04. 01. 09:25

Rég láttam ilyen igényes helyet egy sport űzése szempontjából. Az egész csak úgy ragyog. A pályán UV-fény fut végig, valamint egy érintőképernyő segítségével lehet kiválasztani a játékosokat.
A személyzet nagyon kedves és közvetlen, a Pearl Limonádé pedig isteni!

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
202 hasznos vélemény
2013. 03. 28. 22:16

Mi kell ahhoz, hogy a napi gondjaidat elfelejtsd? Egy jó társaság, egy jó játék és egy jó hely. Ez itt adott. Persze a társaságot magadnak kell összehoznod. Ha szerencséd van, akkor itt azt is megtalálod.
Adott a cipő, ami felejthetetlen csúszási élményeket ad. A golyó, ami garantálja másnap az izomlázat. A koktél, ami felejteti a gondokat, a társaság, akit te választhatsz. Nem hagynám ki, még akkor sem, ha sosem bowlingoztál. Egyszer ki kell próbálni. Maximum a barátoknak okozol néhány örömteli pillanatot.
A hely magáért beszél, mind színvonalban és kiszolgálásban. Koktél rendelésnél kérdezd a mixert, mert úgy is mást ajánl, amit kértél. :)

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2013. 03. 28. 15:15

Talán már az idejét sem tudom, mikor bowlingoztam utoljára, de tegnap szerencsém volt ellátogatni a Perl Harbor-ba. Ennél ideálisabb helyszínt nem is tudtam volna elképzelni, hogy újra gurítsak párat. Teljesen modern, tiszta, kulturált és igényes környezet, nagyon kedves személyzettel. A pálya teljesen XXI. századi, lenyügőző megvilágítással és mindent kibíró burkolattal. Aki azon agyal hova menjen bowlingozni, annak azt ajánlom ne törje tovább a fejét, a Perl Harbor az ideális választás!