Pata Negra Buda

(3.0) - 5 értékelés
Cím:
1023 Budapest, Frankel Leó utca 51
Telefonszám:
Kategória:
Tapas, Spanyol étterem, Baszk étterem

További információk

A Frankel Leó úti autentikus spanyol tapas bár mind választékában, mind pedig stílusában megegyezik pesti testvérével, ahol több mint 40 féle tapas, eredeti spanyol serrano és ibériai sonka, manchego, kecske és juhsajt, valamint kiváló borok és pezsgők nagy választéka várja a vendégeket a hét minden napján.

Speciális ételek:
glutén- és tej érzékenyeknek, vegetáriánusoknak

Szolgáltatások:
35 fős terasz, légkondicionált, ingyenes Wifi
Első értékelő
Megnyitás
2009
Fizetési módok: Amex, Készpénz, MasterCard, Visa
Parkolás: Utcán, ingyen
Elfogad bankkártyát? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Pata Negra Buda
Csilla7 Csilla7
28 értékelés
18 követő
7 plecsni
50 hasznos vélemény
2013. 09. 05. 10:07

Azt szeretem benne, hogy kiesik a belvárosi forgatagból, akárhányszor ott jártam, mindig azt volt az érzésem, hogy egy kisvárosban járok, nem Budapesten. A nyugodtság tehát adott. A kiszolgálással sem volt problémánk. A chorizo finom volt és a rák is, a setas a la crema pedig egyszerűen zseniális. Spanyolországban sajnos még nem volt szerencsém kipróbálni, de az egészen valószínű (lásd olasz pizzák), hogy a spanyol hangulat/ízvilág nem reprodukálható idehaza. Ennek ellenére ettünk egy jót, amiért mentünk, megkaptuk.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 30. 18:52

Céges rendezvény keretében mentünk el a budai Pata Negrába, mert mindnyájan nagyon szeretjük a spanyol konyhát. A kiszolgálásban nem volt hiba, viszont sajnos nekem nem annyira adta vissza az autentikus spanyol ízvilágokat...

Buriba Buriba
28 értékelés
2 követő
7 plecsni
52 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 11:46

Spanyolországból hazaérve még mindig a tapaszokat hajszoltam. Barcelona ízeit akartam görcsösen a számban érezni. Esős szeptemberi napon, a macskaköves talajt esés nélkül megúszva, a hivatalos ebédidő első perceiben reményekkel telve, zuhantam be a Pata Negra budai éttermébe. A mediterrán hangulat helyett a szürke idő ült kedvemre. Semmitmondó papírplakátok, üvegpultban sóvárgó ételek untatták szemem. Az étlapot fürkészve kerestem a különlegességeket. Nem találtam semmit, de ahhoz hasonlót igen. Fokhagymás, chillis rákfarkat és ropogós bundában sült tintahal karikákat rendeltem. „Jól hangzik” és efféle önszuggesztív próbálkozások cikáztak fejemben. A chilli és a rák külön életet élt, nem forrtak össze az ízek, a tintahal pedig olajban lubickolt. Túl sokat akartam, vártam, de még eleget sem kaptam. Talán este kellett volna kipróbálni, talán más ételfajt választani. Talán el se kellett volna menni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 30. 07:51

Imádok "tápázni", nekem nagyon ízlett, a hangulata, a kiszolgálás egyaránt.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 21. 16:12

Sajnos nekem sem tudta visszaadni a spanyol ízeket amiket Madridban élvezhettem.