Pasta Manufaktura

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1075 Budapest, Károly körút 11.
Telefonszám:
+36-1-7886140
Kategória:
Gyorsétterem

További információk

A Pasta Manufaktura az első hazai tészta gyorsétterem. Ráadásul stílusos környezetben, belső design-nal. Hallottál már ilyenről? Még nem, akkor ideje kipróbálni!
Első értékelő
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Pasta Manufaktura
MissPihe MissPihe
34 értékelés
2 követő
9 plecsni
43 hasznos vélemény
2013. 10. 23. 22:34

A gyorséttermek tésztázója vagy a tésztázók, gyorsétterme? :) Még le sem ültünk a megrendelés után a tészta már ott várt minket az asztalon egy nagyon kedves felszolgálótól. Kiemelném, hogy alapból a magyarok hajlamosak lepontozni a papír"tányért", de ebben az esetben ez KITŰNŐ, hiszen, ha sietsz tovább a mai rohanó világban a dolgodra, csak behajtod a tetejét és már szaladhatsz is vele. Akkor egy kicsit a kajáról, sokféle tésztával választható különböző "szószok": FINOM. Kiszolgálás: FENOMENÁLIS, fiatal, mosolygós arcok. Plusz pont a magyar HÁZI szörpökért és az újratölthető pohárért.

Badics Bettina Badics Bettina
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 10. 21. 16:00

Szombaton voltunk itt enni, nagyon szuper hely, igazi olasz tészta-külölegességek, elérhető áron! külön kiemelném a jótékony vonalat: a pénztárnál minden fizetéskor kapsz egy korongot, ami 5 ft-ot szimbolizál, és amit bedobhatsz a Noé alapítvány vagy a bringás alapítvány dobozába, ők ennyivel járulnak hozzá minden kajából az alapítvány támogatásához. kreatív és nagyon szimpatikus!

Ricoka Ricoka
13 értékelés
2 követő
5 plecsni
10 hasznos vélemény
2013. 08. 31. 10:21

Kb. két hete fedeztem fel ezt a szuper kis étkezdét. Szeretem a tésztás kajákat nagyon, így nagyon örültem neki. Elsősorban tésztáik vannak, ha jól emlékszem 9 feltétből lehet választani, de van salátájuk és desszertjük is.
Én egy pesto-s tésztát kértem menüben, 990 Ft forintért egy kiadós adag finom tésztát kaptam + 1 poharat, melyet te töltesz meg - a szokások üdítők mellett választhatsz málna, bodza vagy körte szörpöt, ezt ízlés szerint keverheted, tehetsz be többet, kevesebbet, vagy vegyesen is és távozáskor akár utántöltheted (ezt ők ki is hangsúlyozták).
Belvárosban nem sok helyen kapsz kiadós ételt, itallal egy ezresért és nem utolsósorban tényleg finom!!!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés