Pár perc krumpli

(4.5) - 8 értékelés
Cím:
1092 Budapest, Ráday utca 1-3 1-3
Telefonszám:
+36-70-6078172
Kategória:
Reggelizőhely, Gyorsétterem, Szendvics, Burger

További információk

Kínálat:

- Reggeli
- Tízórai
- Buffets
- Hamburgerek
- Fast Food
- Hot dog
- Szendvicsek
- Saláták
- Frissensültek
- Alap szószok, különleges szószok
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, SZÉP kártya
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
8 korábbi értékelés - Pár perc krumpli
Anjolie88 Anjolie88
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
12 hasznos vélemény
2013. 11. 04. 16:01

A pultos fickó elég komótosan tette a dolgát. Lehet, hogy előttem régen nem rendelt senki és kihűlt az olaj, de hosszú, hosszú percekbe telt mire kész lett a krumplim. A közepes adag irtó nagy, mivel csak magamnak vettem, eléggé küzdenem kellett, hogy megbírjam enni. A currys majonéz finom volt. Jövet-menet jóleső harapnivaló a sült krumpli. De a kiszolgálás miatt csak 4-est adok.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
169 hasznos vélemény
2013. 07. 01. 21:46

Este éhesen, egy barátnőm javaslatára ugrottunk be. Sajnálatunkra épp zárt. Már-már azt hittem, hogy a szokásos jó magyar "becsapom az orrod előtt az ajtót, vendég" hozzáállással szembesülök, de nem. A lány úgy döntöttöt, hogy kedves lesz velünk. Kaptunk egy nagy adag krumplit és szószt. Kiültünk az asztalhoz, közben a lány bezárta a boltot, az sem zavarta, hogy a tálca kint marad. A krumpli négyünknek is elég volt. Nem tartottam olyan különlegesnek, mindenesetre értékeltem a rugalmasságot és késő este, éhesen tökéletes rágcsálni való volt.

uzsicska uzsicska
398 értékelés
1 követő
20 plecsni
132 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 11:06

Sült krumpli,nagy dolog!-gondoltam.Tévedtem!Tehát ne ítélj elsőre,hanem gyere és próbáld ki!A krumpli valami isteni,és az adagok itt tényleg nagyok!

Hasonló szolgáltatók a közelben

F. Andrea F. Andrea
168 értékelés
9 követő
18 plecsni
215 hasznos vélemény
2013. 04. 26. 15:35

Nagyon friss, nagyon finom, különleges szószok. Sikerült beválasztanom egy hatalmas adag sült krumplit, nem bírtam vele. Legközelebb tudom, hogy a nagy adag, itt ténylegesen nagy. 2100-ért dugig ettük-ittuk magunkat. Akkor is jó, ha sietsz, de kényelmesen is megebédelhetsz, forró sült krumplit és a krumplilángos is finom.

Piroseper Piroseper
20 értékelés
1 követő
6 plecsni
14 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 11:11

A pár perc krumpli a sült krumpli imádók mekkája. Frissen kisütött, valódi cikkelyes krumplit vehetsz papírtölcsérbe, több méretben. mindenféle mártogatós szósszal vagy fűszerezéssel. A Ráday utcában éppen csak egy beugró kiszolgálóhelyiségük van, és a szabadban egy terasz, ahol nyáron remek leülni, most télre pedig infralámpás fűtést ígértek. Krumpli mellett hamburgert, és egyéb frissensülteket (például krumplilángost) árulnak, melyek szintén megérnek egy próbát. Áraik barátiak, a sült krumpli mindig finom, a kiszolgálással pedig sosem volt még problémám. Bátran ajánlom a helyet!

LD714 LD714
38 értékelés
0 követő
9 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 12:18

Még egyetemista éveim elején fedeztem fel ezt a Ráday utcai helyet (régebben volt egy a Móriczon is, de sajnos az már megszűnt), és azóta sem találtam jobbat sültkrumpli terén. Elsődleges jellemzője, hogy az adagok óriásiak: már a legkisebbet sem nagyon tudom egyedül megenni, a közepeshez pedig gyakran két ember is kevés - és ezeken felül még van nagy és XXL is, utóbbi szerintem egy teljes családnak elegendő lenne. Az árak ehhez képest meglepően alacsonyak, így ár/érték arányban is verhetetlen a hely. Egyetlen hátránya, hogy nincsen fedett vendégtér, így a krumplit az utcán kell megenni - bár az üzlet előtt vannak székek, de ez hidegben nem opció. Amúgy viszont csak ajánlani tudom.

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 11:20

Igazi krumpli, megfelelően átsütve, sóval-fűszerrel, hatalmas adagokban. A közepes adag két nagyétkű embernek bőséges ebéd. Szívből ajánlom a Pár Perc Krumplit bármilyen gyorséttermi sültkrumpli helyett, mert itt a pénzünkért teljesértékű, valóban laktató ételt kapunk. Hamburgereket is lehet kapni (a Moszkva tért kötelezően csalamádéval!), de ha erre vágyunk, érdemes résen lenni és még ebédidőben lecsapni rá, mert viszonylag gyorsan kifosztja a készleteket az értő közönség. Kiváló elhelyezkedése miatt szinte mindig várnunk kell a rendelésre, de ne csüggedjünk, hiszen ez biztosítja, hogy pörög a készlet és friss ételt fogunk kapni.

myrthill myrthill
27 értékelés
1 követő
7 plecsni
47 hasznos vélemény
2012. 10. 21. 20:18

A legjobb sültkrumpli a városban, cikkre vágva, jól megsütve és finoman fűszerezve. Kívül ropog, belül puha, csak szeretni lehet. Ahogy a mindenféle szószokat is, amit mellé kínálnak, a csípős majonéz például díjnyertes! A mennyiségekkel viszont csak óvatosan, mert tényleg nagy adagokat adnak, nem tudom van-e ember, aki egy ültő helyében képes megenni egy XXL-es krumplit… Finomak a mindenféle burgerek és egyéb ételek is, és mindig vannak akciók, szóval ha valami gyorsra és finomra vágyunk és nem bánjuk, hogy éppen nem táplálkozunk annyira egészségesen, akkor tényleg megéri. (Egyetlen egyszer okoztak csak csalódást, amikor túlsózták a krumplimat, de biztos csak szerelmes volt a szakács…)