Palacsintaház Étterem

(5.0) - 4 értékelés
Cím:
3530 Miskolc, Mélyvölgy u. 212.
Telefonszám:
+36-70-3743671
Kategória:
Palacsintázó

További információk

étterem, vendéglő, borház
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Palacsintaház Étterem
Edina Gulyás Edina Gulyás
8 értékelés
0 követő
3 plecsni
7 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 09:15

Kicsit eldugott helyen van, de megéri bolyongani. Az ételek ár/érték aránya több mint megfelelő. Hangulatos és családias légkör jellemzi. Bőséges ételválaszték, hatalmas adagok, és valódi ízorgia. Viszonylag sokat kell várakozni, de nem hiába. Mindenkinek ajánlani tudom a helyet, szerintem rajongóvá tesz már az első látogatás. :)

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 11. 16. 17:25

Épp ma ebédeltünk itt a családommal, és annyira jó élmények értek, hogy muszáj megírnom :) A kiszolgálás végtelenül kedves volt, figyelmes, profi. Az étterem hangulata nagyon jó: vidám, színes dekoráció egy kis mediterrán hangulattal ötvözve. A borkínálatuk is jó, az árak nincsenek elszállva. A palacsintafelhozatal pedig elképesztően színes és bőséges. Sós palacsintát ettem currys csirkés zöldséges raguval töltve, de olyan hatalmas adag volt, ami kifogott rajtam. Édes palacsintát nem volt kapacitásom megkóstolni, de biztosan vissza fogok térni, hogy kipróbáljam. Árait tekintve nem egy kis beülős büfé, hanem igazi étterem, ahol nagyon finom és bőséges ételeket lehet kapni. Megéri az árát. A család minden tagja jól lakott, sőt...igazán kellemes élmény volt!

Vendég felhasználó Vendég
2017. 06. 21. 19:12

Vasárnap harmad magammal kíváncsian sétáltunk fel és szerencsénkre még volt hely is. Kedvesen fogadtak és miután végiglapoztuk az étlapot, bár inkább katalógusnak mondanám, a bőzég zavarával küzdve sikerült választanunk, de oly nagyok voltak, hogy kis adagot kértünk. Probléma nélkül megkaptuk és még ez is olyan nagy volt, hogy alig bírtuk megenni. Az izekről csak annyit, hogy VILÁGBAJNOK!! Egyszerűen nem lehetett ott hagyni. Igaz nem csak mi voltunk így hanem többen is. Ők a maradékot gusztusosan becsomagolva vitték el. Gratulálunk ez egy nagyon jó hely!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Avasi Sörház Étterem 3530 Miskolc, Meggyesalja u. 1.
4 értékelés
Thumbnail Miskolci Nemzeti Színház 3525 Miskolc, Déryné utca 1.
6 értékelés
Thumbnail Auchan Miskolc 3527 Miskolc, József Attila utca 87
21 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2014. 08. 23. 23:43

Nagyon jó hely!!!!! Ahogy csak lehet vissza térünk még!!!!!!