Palacsinta Club

0 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Telefonszám:
+36-1-3458220
Kategória:
Palacsintázó

További információk

Éttermünk a Mammut I. Bevásárlóközpont III. emeletén található.

Változatos kínálatukban több, mint negyven féle 4O cm átmérőjű sós és édes óriáspalacsinta szerepel. A tájjellegű ízek, a világhírű magyar palacsinták mellett nemzetközi különlegességek is fellelhetők. Különböző töltelékekkel, ragukkal és mártásokkal, vegetáriánus és speciális kínálattal, bőséges salátákkal, változatos palacsintaformákkal mutatják meg az ízek világát a betérő vendégeknek. Fiatal szakácsmesterek és jóképű felszolgálók gondoskodnak arról, hogy itt mindenki valóban jól érezze magát!

Minőségi, mindig friss alapanyagokból készült erdei gombás, csülkös, padlizsánkrémes, kaviáros, mexikói és szecsuáni, vagy ízes, túrós, meggyes-mákos és számos gourmet palacsintából lehet válogatni. Aki csak pár nyugodt percre vágyik, az kipróbálhatja a kávé- és teakülönlegességeket is. Az óriáspalacsinták ára 870-1790 forint. Ár-érték arányt nézve igazán kedvező, hiszen komplett ebédet vagy vacsorát jelent. A napi- és heti ajánlatok, valamint az óriáspalacsinták árából különböző kedvezményekre jogosító Palacsintaklub® tagság még vonzóbbá teszik a fogyasztást.

A Palacsintaklub® hangulatos környezete, az egyedi design, valamint Kaczur György művészfotói kiemelik a kis galériás éttermet a bevásárló központi vendéglátás megszokott környezetéből. Vásárlás, vagy mozi előtt, után egy-egy vacsora, ebéd, de akár csak egy prémium minőségű kávé különlegesség, kitűnő koktél fogyasztása valódi, pihentető élvezet itt!
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Fizetős parkolóház
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Palacsinta Club

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés