Pajtás Önkiszolgáló Étterem

0 értékelés
Cím:
1011 Budapest, Gyorskocsi utca 9-11.
Telefonszám:
+36-1-2017171
Kategória:
Magyar konyha

További információk

1969 nyarán, a Gyorskocsi utcában nyitotta meg az akkori Gyermekélelmezési Vállalat az első Pajtás Önkiszolgáló éttermét. Az akkori követelményeknek megfelelő, szép és korszerű üzlet volt. Gyorsan a környék közkedvelt helyévé vált.

Az elmúlt 43 év patinássá tette a Pajtást. Úgy, mint régen ma is a magyaros ételek jelentik az ételválaszték nagy részét. Naponta 50-60 féle ételből választhatnak a vendégek. Természetesen a mai kor követelményeinek megfelelő étkezési szokások itt is érzékelhetők. Nemcsak előfizetéses, heti menüt árulunk olcsóbb árfekvésben ( 695,- forint / nap ), van napi menünk is 870,- forintért, de ennyibe kerül a glutén-, tejfehérje- és tejcukormentes diétás menünk is.

A Facebook közösségi oldalán közel 700 látogatónk van már, akik napi rendszerességgel értesülnek étlapjainkról, és ott a napi kínálatunk képeit is megtekinthetik. Étlapjaink minden nap a Junior Vendéglátó Zrt. honlapján is elérhetőek. Ezeken kívül éttermünkben ingyenes internet használatra is van lehetőség.

Áprilisban nyitottuk meg a Pajtás Retró Presszót. Régi karos kávéfőző géppel és kávédarálóval. Igazi jaffa- és málnaszörp kapható szódával, rendkívül kedvező, szinte retró áron.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, hogy a ma is méltán népszerű Pajtás Étterem tovább öregbíthesse hírnevét.
Megnyitás
1969. 06. 15.
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Pajtás Önkiszolgáló Étterem

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés