Padthai wokbar

(4.5) - 9 értékelés
Cím:
1051 Budapest, Október 6. utca 4
Telefonszám:
+36-1-7845079
Kategória:
Thai étterem

További információk

A Padthai Wokbar 2012 nyarán nyitott meg a belvárosban. Az ázsiai konyha egyik alapételét, a tésztás-zöldséges szószos, wokban elkészített ételtípust szeretné a budapesti közönséggel megkedveltetni.
A vendég maga válogathatja össze az alapanyagokat (tésztafélék, szószok és zöldségek), amelyeket a szakácsok a látványkonyhában nyílt lángon készítenek el, a wokos főzésnek megfelelő gyorsasággal.

A konyhban laoszi és thai szakácsok felügyelik az ételek elkészítésének minden folyamatát. Rudas Péter a Kanadai Nagykövetség korábbi főszakácsa pedig megálmodta az étlapot és koordinálja a munkát.
Első értékelő
Megnyitás
2012. 06. 20.
Fizetési módok: MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - Padthai wokbar
Haris György Haris György
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 01. 31. 12:11

Én csalódtam benne, központi konyhán előkészitett zacskókból kotyvasztják a kaját, a Pad Thai-hoz ismeretlen fogalom a tamarind, a lime, - citromot adnak "helyette", és a koriander. Csak azt nem értem miért hívják magukat thai büfének. Rosszabb mint egy meki...Gyakorlatilag értékelhetetlen!

Sz. Kitty Sz. Kitty
6 értékelés
1 követő
2 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 00:21

Imádom ezt a helyet, nagyon közel jár az itteni Pad Thai élmény a thaiföldihez! A teljességhez csak az hiányzik, hogy a citrom helyett lime-ot adjanak a tésztához. Az adagok nagyok, a tálalás tökéletes és a környezet páratlan!

Stamina Stamina
36 értékelés
6 követő
12 plecsni
36 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 22:57

Aki kitalálta, az előtt le a kalappal, aki megvalósította..nos, őt hálám örökké üldözni fogja! Hiába írom meg róla a legjobb értékelést, még az is képtelen kifejezni eléggé, mennyire odavagyok a Padthai Wokbar-ért. Már akkor éreztem, hogy ebből szerelem lesz, amikor először megnéztem a honlapot. A koncepció és a kis rajzolt zöldségek rögtön megnyertek maguknak. Amikor pedig eljutottam oda, tudtam, hogy ez lesz a kedvenc helyem. Első lépésként az alapot kell kiválasztani, ami már magában egy isteni fogás. Erre ízlés szerint jöhetnek a feltétek és végül a szósz. Az egészet pedig előtted készítik el, pár perc alatt. Az ételeknek csak a saját kreativitásod szabhat határt, más nem nagyon, mivel bármit válogatsz össze, az csak jobb lehet, mint ahogy elképzelted. Mindezt pedig egy olyan innovatív, stílusos és fiatalos környezetben fogyaszthatod el, ami magában egy élmény. Mindenkinek ajánlani tudom, aki szereti a mennyei és egészséges ételeket.

Leende Leende
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 20:02

Önkiszolgáló, látványkonyhás étterem. Rendelést leadva, ami egy alap kiválasztása (rizs, tészta) után rengeteg feltét közül válogatva tuningolhat a vendég ízlése szerint, ezután következik, a fizetés majd a blokk ellenében lehet átvenni az jól elkészített thai ételt. Megér egy szót a rákfeltét ugyanis nem a megszokott mini koktélrákot használják, hanem igazi húsos rákokat, amivel nem spórolnak. Thai éttermek közül talán a legjobb a Padthai wokbar. Thaiföldi utazásaim során gyűjtött kulináris élményeire alapozva, szívesen ajánlom ezt a kedvező áron működő thai éttermet.

Ludmilla Ludmilla
28 értékelés
2 követő
9 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 13:11

Nemrég nyílt a Deák tér melletti utcában ez a kis thai gyorsétterem, ami már most nagy népszerűségnek örvend. Nagyon dizájnos, eredeti hely, ahova már csak a látvány miatt is megéri betérni. A vendégek üvegfalon át benézhetnek a konyhába, láthatják, hogy hogyan készül el ebédjük, amin hivatásos thai szakácsok dolgoznak. A rendelés egyszerű. Választani kell egy alapot (rizs, tészta stb.), erre egy feltétet és egy szószt. A választék elég sok, de folyamatosan bővítik. A dekoráció nagyon aranyos, ötletes és illik a helyiség hangulatához. Igyekszem minél több kombinációját kipróbálni a feltéteknek, eddigi kedvencem a barna rizs rákkal és thailand-padthai szósszal. Ezeken kívül akár a ráklevest, vagy speciális édességeket, mint a chilis csokikrém, vagy a kókuszos ragacsos rizs mangóval is kipróbálhatod. Megéri 

Vendég felhasználó Vendég
2016. 05. 20. 13:18

Az ètel nagyon finom,a szakácsok èrtik a dolgukat.A hely modern hangulatú,tiszta.A zene azonban túl hangos,szinte kiabálni kell,onnantól kezdve,hogy rendelünk,pedig a sok ember miatt ebèdidőben az alapzaj is hangos.Ezt leszámítva tökèletes.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
276 hasznos vélemény
2013. 05. 21. 16:14

Egyszerűen nagyon-nagyon szeretem, kedvenc éttermem.