Padthai Wok2Go

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1075 Budapest, Király utca 11
Telefonszám:
+36-1-7845079
Kategória:
Ázsiai étterem

További információk

A Padthai Wok2Go, az ötödik kerületi padthai wokbar testvére a Godzsu udvarban található. Az étteremben saját magunk állíthatjuk össze pad thai-unkat, mely ráadásul a szemünk előtt készül el. Az alapanyagok magyar kistermelőktől és ázsiai földekről származnak, mindig frissek és kiváló minőségűek.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, SZÉP kártya
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Padthai Wok2Go
Tóth Jánosné Icu Tóth Jánosné Icu
8 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 06. 14. 09:28

Szerintem finom, laktató és tényleg egozotikus ízeket kostoltam náluk. De nekem túlságosan zsíros volt és a környékre jellemző módon nagyon drága is.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 10. 12. 12:32

Tegnap hajnalban, éhesen kifejezetten ide szerettem volna jönni. Nem próbáltam még korábban, csak követtem a gyomrom parancsát. Oh, ilyen egy jó döntést :) A hely csodás. Ínycsiklandozó, izgalmas. Különböző alapokhoz különböző feltéteket és szószokat lehet választani. A kombinációk száma szerintem végtelen. A teljeskiörlésű tészta a marhával és a thai szósszal isteni volt. Külön öröm, hogy én nem szeretem a hagymát, és tudtam teljesen hagymamentesen kérni. Az adag számomra hatalmas volt. Bevallom, nem bírtam megenni. Nagyon fájt a szívem ott kell hagyni azt a néhány falatot, mert mennyei volt. Az ára a minőségéhez képest elfogadható, de azért a drágább kategóriába tartozik. Ár ide vagy oda, alig várom, hogy megkóstoljak egy újabb és újabb kombinációt! Hajnalban, reggel, ebédre, vacsira...

Ricoka Ricoka
13 értékelés
2 követő
5 plecsni
10 hasznos vélemény
2013. 09. 03. 17:48

Ha szereted az ázsiai kaját és csak akkor!
Válassz tésztát - én teljes kiörlésű vagy rizstészta közül szoktam választani náluk - ebben automatikusan ott figyel a zöldség is - majd husi - csirke, kacsa, sertés, rák ....stb - szóval minden, feltétek - én imádom a kesudiót, az nem maradhat ki, de van más is - és végül a szósz - nálam az indiai satay verhetetlen, de kóstoltam már kínai szósszal is! Tuti! Az is, hogy nem távozol éhesen. És ha elbizonytalanodsz, hogy mit miért jó enned, akkor a falra felfestették a biztonság kedvéért :-).
A kiskutyámat nem utálták ki és vizet is kapott :-)!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés