Oxygen Étterem és Cukrászda

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1042 Budapest, Árpád út 47-49
Telefonszám:
+36-20-3551555
Kategória:
Cukrászda, Magyar konyha, Nemzetközi étterem

További információk

Oxygen Éttermünkben, az újpesti Oxygen Wellness Központban, igényes, modern, a városi életforma kívánalmainak megfelelő és igényesen kialakított vendégtérrel, gyors, udvarias, kedves kiszolgálással, változatos gazdag étel és ital kínálattal várjuk kedves vendégeinket.

Nagy figyelmet szentelünk annak, hogy az Ön napi étkezését minőségi összetevőkből, finom ízekkel, frissen biztosítsuk, az ételeket nagy szakértelemmel és szigorú higiéniai kritériumok betartásával készítsük. Napjaink konyhai technológiájának használatával elérjük azt, hogy a feldolgozásra kerülő élelmiszerek tápanyag és vitamintartalma a lehető legkisebb mértékben csökkenjen, amíg a fogások az Ön tányérjára kerülnek.

Arra törekedtünk, hogy étlapunkat változatosan alakítsuk ki, és - felsorakoztatva a magyar és nemzetközi konyha remekeit, különböző fitness-wellness specialitásokat-, minden igényt kielégítve eleget tegyünk vendégeink elvárásainak.

- Oxygen Pizza - Házhoz szállítás

- Rendezvényszervezés, Oxygen Event Rendezvényiroda
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Ingyenes mélygarázs
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Oxygen Étterem és Cukrászda
F. Éva F. Éva
87 értékelés
1 követő
13 plecsni
66 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 21:01

Egész jó a kaja és sütiválaszték. Minimalista, letisztult a vendégtér. Kellemes a hely, nem feszélyez. Bár sok a hizlaló kaja. Amit leadsz a konditeremben, azt itt visszaszedheted :). Bár szerencsére egyre bővül az egészségesnek mondható ételválaszték. Ajánlom!

Hasonló szolgáltatók a közelben