Oscar Summer Teracce

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 2
Telefonszám:
+36-20-2142525
Kategória:
Pub

További információk

Májustól – Szeptember végéig Balatonfüreden is élvezhetjük az Oscaros koktélokat, találkozhatunk a Budapesti Oscar számos és jeles képviselőjével, a bárpult bármelyik oldalán álljanak is.

Sok vendégünk vitorlázik, talán ezért is volt a legjobb választás 2009-ben Balatonfüred új és színvonalas sétányán az ország legrégebbi vitorlás klubjánál, a Balatonfüredi Yacht Club területén megnyitni az Oscar Teraszt.

A megszokott italok a nyári esték hangulatában sokszor egészen más arcukat is mutatják, az eredeti olasz pizzák pedig kizárólag eredeti olasz alapanyagokból készülnek, éppúgy mint a házi főzött fagyi. Az „Oscar Summer Teras”-on egyszerre bámulhatjuk az utca forgatagát, a Balatont és a bárpult mögött felállított versenyhajókat. Tehát, minden jó, Hajó a vége!
Első értékelő
Megnyitás
2009
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Oscar Summer Teracce
Bettu_ska Bettu_ska
610 értékelés
2 követő
28 plecsni
227 hasznos vélemény
2013. 09. 05. 12:33

Három napos wellness hétvégénk utolsó napját egy jó kis pizzázással koronáztuk meg itt. Valami isteni finom volt itt az eredeti olasz recept alapján készített mozarellás, paradicsomos pizza. Hatalmas mérete ellenére mindent megettem, annyira ízletes és különleges volt, a pizzatészta papírvékonyra nyújtva és rajta a feltét nagyon ínycsiklandozó volt. A finom olasz pizzánk mellé trópusi limonádé koktélt rendeltünk és alig hittünk a szemünknek, mikor kihozták nekünk, hatalmas poharakban a gyümölcsökben gazdag jeges, hűsítő finomságot. A kiszolgálás nagyon udvarias és figyelmes volt. A hangulat igazán kellemes és még az olasz fagyit is megkóstoltuk, ami szintén isteni finom volt. :)

Ica mama Ica mama
16 értékelés
1 követő
9 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 07. 09. 16:34

Pár nappal ezelőtt Balatonfüreden sétáltunk. Hattyú és kacsa etetés közben fagyizásra vágytunk. Idén az Oscar American Bar kézműves fagyiját kóstoltuk meg, mely nagyon finom volt. Adtak hozzá szalvétát is, ami fontos egy 3.5 éves gyermek esetében. Üldögéltünk a teraszon, miközben a Tagore sétány forgatagát figyeltük.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** Étterme 8230 Balatonfüred, Széchenyi út 16
6 értékelés
Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés