Oscar American Bar

(4.0) - 2 értékelés
Cím:
1015 Budapest, Ostrom utca 14
Telefonszám:
+36-20-2142525
Kategória:
Pub, Amerikai étterem

További információk

Hol szórakoztál, lazítottál 15 éve? Vagy 10 vagy 5 éve?
Már nem is emlékszel, de valószínűleg a hely már nem is létezik.
Vannak dolgok azonban amelyek nem változnak.
A kedvenc kanapéd, a kedvenc ételeid, a kedvenc csapatod... meg az Oscar. A hangulat. A miliő. A koktélok. A híres Steak, meg a rosé kacsa. A csütörtök este. A péntek este. Az árak. A személyzet és mindaz amiért találkozunk itt időről-időre, az Oscarban. Közel 15 éve.
Első értékelő
Megnyitás
1997. 02. 08.
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Oscar American Bar
BJúlia BJúlia
39 értékelés
6 követő
6 plecsni
35 hasznos vélemény
2013. 06. 26. 15:52

Egy nagyobbacska társasággal mentünk, előre megbeszélten. Természetesen mindenki egyszerre rendelt, naná, hogy különfélét, a konyha bírta az iramot, a ránk osztott, egy, pincér azonban kevésbé, és ennek, amikor csak tudott, hangot is adott. Kár, mert az ételek finomak voltak.

szentkutianna szentkutianna
62 értékelés
8 követő
15 plecsni
92 hasznos vélemény
2012. 10. 11. 17:50

Péntek este volt. Unottan váltogattam a tévécsatornák között, nem kötött le egyik műsor sem. Hirtelen megcsörrent a telefonom, és a vonal túlsó végén a barátnőm lelkesen újságolta, hogy hallott egy fantasztikus helyről, amit most azonnal látnunk kell. Nem ellenkeztem, gyorsan összekaptam magam, riasztottam még két barátnőmet, és másfél óra múlva már mindannyian a titokzatos klub bejárata előtt álltunk. Meglepő látvány fogadott bennünket, amikor benyitottunk, elegáns, de mégis családias környezetbe csöppentünk. A bár tele volt emberekkel, akik hangosan beszélgettek, nevetgéltek és feltűnően színes koktélokat iszogattak. Átverekedtük magunkat a tömegen és már átkoztuk a percet, amiért nem foglaltunk előre asztalt magunknak. Végül találtunk egy szabad helyet, de sajnos nem tudtunk mindannyian leülni, így egyikünk kénytelen volt a bárpultnál letelepedni. Éhesek nem voltunk, így inkább a koktélkínálatot vettük szemügyre. Ehhez hasonló óriási italválasztékkal még nem nagyon találkoztunk korábban. Az aperitifektől kezdve a különféle rövidital alapú koktélokon át egészen a legdrágább francia pezsgőkig, mindenféle üdítő nedű megtalálható volt a bárban. Végül mindannyian rum alapú koktélt választottunk, és bizton állíthatom, hogy a „forró szerelem” és „karibi csók” jelzővel ellátott italok nem véletlenül kapták az elnevezésüket. A második kör után, behunytam a szemem és hagytam, hogy magával ragadjon a hely hangulata. Beszélgetésfoszlányok, nevetés, és poharak csilingelése keveredett a táncparkettről beszivárgó fülbemászó dallamokkal. Jól éreztem magam. Csak mikor már távoztunk, jutott eszembe megnézni, mi a neve a klubnak, ahol szórakoztunk. Oscar: nem felejtelek el!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
174 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés