Orsay

(5.0) - 6 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
Telefonszám:
+36-1-8838490
Kategória:
Női ruha, Kiegészítők

További információk

Az üzlet az Allee üzletközpontban található.
A nőiesség jegyében alkotott kreációikat, melyeket kifejezetten a fiatalabb hölgyek számára ajánlanak, a divat iránti elköteleződés és szenvedély jellemzi. Hogy valóban minden alkalommal viselhessük ezeket a lélekemelő darabokat, négyféle kollekció, illetve a kiegészítő vonal kínálatából válogathatunk. A városi, a hétköznapi, az ünnepi szerelések mellett, még kifejezetten nőies farmervonalat is visznek, gondot fordítva az ár, a minőség és a kiegyensúlyozott stílus szenthármasságára.
Első értékelő
Megnyitás
1975
Brand: Orsay
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Orsay
szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:36

A fővárosi Orsay üzletek közül ez a kedvencem. Nagyon széles a választéka, ami számomra elsőszámú szempont, ha éppen valami eseményre szeretnék egy szép, elegáns ruhát vásárolni. Minden ilyen alkalommal az Orsay-t választom. Kiváló ruhákat tudok itt beszerezni az egyes színházi előadásokra, vagy néha bulikra is. Az eladók is nagyon kedvesek.

I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 11:57

Az Orsay üzletekben nagyon jól kombinálják a fiatalosságot és az eleganciát. Ebből ez együttesből pedig remek ruhadarabokat kaphatunk, viszonylag jó áron. Talán a Promod olcsóbb változatának tudnám jellemezni az üzletet. Nagyon kellemes színösszeállítások és divatos, kényelmes ruhák jellemzik az Orsayt. Ha ünnepibb megjelenésre keresek ruhát, itt nagy valószínűséggel megtalálom. Az egyik kedvenc fekete nyári ruhám is itt találtam meg, ami visszafogottan díszített egyszerű vonalvezetése révén minden jeles alkalomra jó választás.

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 11:14

Az Orsay egy kiváló koncepció ügyes megvalósítása. Divatos, a korral haladó, de az eleganciát sem nélkülöző ízlésű fiatal nők, lányok igényeihez alakították ki az üzlet profilját, s ennek megfelelő árképzéssel is dolgoznak! Kellemes tapintású, minőségi anyagokból készülnek a ruhák, melyek között szinte minden alkalomra találunk magunknak megfelelőt. Sok jól variálható, az alapruhatárban nélkülözhetetlen basic darabot kínálnak elérhető áron, de különleges szoknyákkal és felsőkkel is feldobhatjuk itt a gardróbunkat. A kiegészítőik évről évre egyre jobbak, ötletesek és ízlésesek, ezek között is érdemes szétnézni. Az Allee-ban található üzletet azért kedvelem különösen, mert kellően nagy ahhoz, hogy kényelmesen lehessen benne nézelődni, s ennek megfelelően a próbafülkék is tágasak és kényelmesek az öltözködéshez.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 10. 21. 16:45

Orsay a fiataloknak tálal elegáns és kényelmes ruhadarabokat. Persze azért ugyanúgy találhatunk itt farmernadrágokat és bőrdzsekiket is, a nagyobb hangsúly azonban a szép ruhákon, kosztümökön, blézereken, ingeken, szoknyákon és blúzokon van. Ha koktélruhát vagy kisestélyit szeretnénk, akkor is a legjobb helyen járunk. Közepesnek mondható az árfekvés, és nagyon érdemes figyelni az akciókat főleg a tél végi kiárusításoknál. Gyakran 50/60%-os leértékelésekbe is ütközhetünk. Nagyon jó minőségi darabok vannak, és sokfajta méretben. A nagyobb illetve teltebb alkatú lányok is bőven találnak itt nagyobb ruhadarabokat.

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 22:13

Nem vagyok egy nagy Orsay rajongó, mégis mindig találok valamit. Alapvetően az elegánsabb stílust kedvelő hölgyek figyelmébe ajánlom, de a sportosabbak is találnak kedvükre való darabokat. A felhozatal tényleg vegyes: a klasszikus és elegáns darabok mellett, a trendi irányvonal is képviselteti magát, bő sálakkal, lógó sapkákkal, boyfriend fazonú nadrágokkal. Csak nem megijedni lányok, ha befektetünk egy ilyen gatyába, akkor is csinosak maradhatunk. Mindent összevetve valószínű, ha betérsz az Orsay-ba kijössz valamivel, csak épp nem azzal, amivel tervezted. Bár ha őszinték akarunk lenni, nálunk, nőknél ez a veszély minden boltnál fennáll. Még valami: a kiegészítőik és a télikabátok nagyon jók!

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 17:23

Most a lányaim véleményét tolmácsolom, ők szeretnek itt vásárolni.