Orsay

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1082 Budapest, Futó utca 37-45.
Telefonszám:
+36-1-7101445
Kategória:
Női ruha, Kiegészítők

További információk

Az üzlet a Corvin Bevásárlóközpont földszintjén található.

A nőiesség jegyében alkotott kreációikat, melyeket kifejezetten a fiatalabb hölgyek számára ajánlanak, a divat iránti elköteleződés és szenvedély jellemzi. Hogy valóban minden alkalommal viselhessük ezeket a lélekemelő darabokat, négyféle kollekció, illetve a kiegészítő vonal kínálatából válogathatunk. A városi, a hétköznapi, az ünnepi szerelések mellett, még kifejezetten nőies farmervonalat is visznek, gondot fordítva az ár, a minőség és a kiegyensúlyozott stílus szenthármasságára
Első értékelő
Megnyitás
1975
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Ingyenes mélygarázs
Brand: Orsay
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Orsay
Nelli Nelli
60 értékelés
1 követő
13 plecsni
49 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 12:13

Régebben kevésbé volt szimpatikus ez a bolt, de mára már szívesen járok ide, és sokszor vásárolok is. A termékek minősége jó, áruk is korrekt. Inkább az elegánsabb divatot szeretők találhatják meg a számításaikat, de vannak azért lazább cuccok is. A kiegészítőket kifejezetten szeretem, a bizsuktól a hajgumikig szinte már mindent vettem.
Múltkor a nadrágom slicce elromlott a vásárlást követő napon, természetesen vissza is vittem. Szó nélkül mondták, hogy cserélik, de sajna már nem volt a méretemben. Körbetelefonáltak néhány üzletet és mondták, hogy hol tudom átvenni a cserélt nadrágot. Nem azt éreztem, mint a legtöbb helyen, hogy még ők tesznek szívességet, hanem nagyon korrekt csere ügyintézés volt.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 20:01

Az utóbbi időben a legtöbb ruhámat itt vásárolom. Szeretem a ruhák stílusát. Ezt az üzletasszony stílust. De mégsem a merev fekete-fehér kiskosztümök kaphatók csak itt, hanem az aktuális divatszínekben nadrágok és zakók, ingek, és sportos ruhadarabok is. Nem rég vásároltam itt farmert, tavaly fekete nadrágot, ami azért egy pár hónap alatt igen csak megkopott. Amikor akció van, igazán jó darabokat lehet kifogni, nagyon jó áron. A nyár végi leárazásban vettem klasszikus fekete ruhát, amit azóta mindenki dicsér, és két kissé feltűnő, izgalmas szoknyát. 3000 Ft volt darabjuk, szóval igazán jó vásár volt. Igyekszem a ruháimat innen venni, mert így jó kis egymáshoz passzoló, kollekciókat lehet összerakni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés