Orfeusz Pub

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1092 Budapest, Bakáts tér 2
Telefonszám:
+36-1-2189023
Kategória:
Pub

További információk

Az Orfeusz megnyitása óta folyamatosan minőségi alapanyagokat használ, magas színvonalú szolgáltatásokat és kedvező árakat nyújt vendégei számára.
Első értékelő
Megnyitás
1985
Parkolás: Környéken
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Orfeusz Pub
Romhanyi Monika Romhanyi Monika
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2014. 01. 10. 16:55

A felszolgáló kedvessége, figyelmessége határtalan. Az ember otthon érzi magát akkor is, ha nő létére egyedül megy le. Itt barátságok köttetnek és nyáron a teraszrészen rögtönzöt kártyaparti során még több barátra tettem szert. A juhtúros szendvicsük kitünő. Vannak rendezvények-farsangi party, karaoke est-, amelyet nem szabad kihagyni.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
169 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 23:11

Ebben a kocsmában eddig kétszer voltam. Egyszer egy nyári végi IX.kerületi koncert után és ma. Nyáron nagy volt a tömeg, a terasz is tele volt. Bort ittunk, ami se minőségi, se finom nem volt. Ma kevés vendég volt és inkább söröztünk. Felfedeztem az alagsori helyiséget, ami elég hangulatos. Bokszok vannak kialakítva, így nagyobb társaság is kényelmesen le tud ülni, elszeparálódva másoktól. A kiszolgálás nem a legjobb, mert fent a pultnál kell kérni, viszont itt elég kevés a hely, így miközben sorban állsz, egyfolytában kerülgetnek az emberek. Miután rendeltél, várnod kell, míg a pincér egyszer csak megérkezik az itallal. A sörünkre vártunk vagy 15 percet, kiderült azért, mert elfogyott a csapolt sör, így már csak üvegeset tudott hozni a pincér. A végén, mikor fizettünk igen csak meglepődtünk, hogy a két sör 1260 Ft volt, igaz az egyik búzasör volt. Egyébként nem rossz hely, érdemes kipróbálni.