Öreg Morgó Étterem és Pizzéria

(3.0) - 9 értékelés
Cím:
2623 Kismaros, Szokolyai út Morgó megálló 1.
Telefonszám:
+36-27-383828
Kategória:
Pizzéria

További információk

Kínálat:

- Pizzák

Szolgáltatásaink:

- Házhoz szállítás
- Asztalfoglalás
- Rendezvények szervezése
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - Öreg Morgó Étterem és Pizzéria
Ildikó Kmetti Ildikó Kmetti
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 14:37

Szép és tiszta környezetben kedves felszolgálókkal,minden igényt kielégítő étlappal. Jó megközelíthetőség és parkolási lehetőség közvetlenül az étterem előtt. Alkalmas csoportos rendezvények megtartására és a közeli táborok igényeinek kielégítésére is.De ajánlom pároknak egy kis romantikázásra is.

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 07:18

Mi már többször is jártunk itt, nem mindennap ugyanazok a kiszolgálók, bár a sok negatív kritika után, valóban látszott javulás, mi mindig elégedettek voltunk, már barátként üdvözölnek, de lesősorban a jó konyha miatt járunk ide.

szolnoki szolnoki
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
5 hasznos vélemény
2012. 08. 20. 14:48

Az előző hozzászóló után 5 nappal ebédeltünk az étteremben. Lehet, hogy ők is olvasták a kritikát, de mi egészen mást tapasztaltunk. 2 pincér is kiszolgált, minden tiszta volt ( asztal, evőeszköz, terasz, mosdó mint egy 5 csillagos szállodában) . Minden betérőt gyorsan kiszolgáltak, kutyával érkezőknek vizet hoztak műanyag tálkában,mire a mosdóból visszaértem, a család kifizette a számlát, tehát max. 3 perc lehetett, miután kértük. Az étel finom, szépen tálalt, hatalmas adag, nem is drágán. Mi a férjemmel azt állapítottuk meg, hogy ilyen jó helyen még sosem voltunk.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Hotel Silvanus**** 2025 Visegrád, Fekete-hegy
17 értékelés
Thumbnail Dr. Lotfi Reza fogorvos 2623 Kismaros, liget utca 30.
5 értékelés
Thumbnail Dréher Söröző Kisoroszi 2024 Kisoroszi, Széchenyi út 133
2 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2015. 01. 26. 12:39

Nem veszik a fel a telefont háromnegyed egykor. Nem tudok rendelni sem mobilon sem vezetékes telefonon.Tudommal 12-től van nyitva.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 03. 10. 08:08

Mndig itt üljük a szüli és névnapokat! Jó a kaja és kiadós! Az italok is rendben vannak. A Törökpatak partról lesétálunk meg vissza, szóval áldozunk az egészségnek is! Jó a kiszolgálás, persze, hogy a frissentsültekre várni kell, de ez természetes. Kellemes hely. SzenteIldi

Vendég felhasználó Vendég
2013. 09. 26. 20:10

Sajnos nagyon rossz élményben volt részünk ezen a helyen!Kedden este céges vacsorán voltunk itt!Azzal kezdeném hogy koszos volt a teríték, a fél 9 kor megrendelt ennivalót 3/4 10 kor kaptuk meg!!!! 10 kor leoltották a villanyokat kinyitották ránk az ajtókat jelezvén hogy menjünk már innen!Nem értem hogy gondolták hogy 15 perc alatt dobáljuk be az ételt?Mikor megkaptuk a várva várt ételt az egyik kollégám rávetette magát hogy na végre mire a pincér nagy pofavágások kellős közepette hangosan jelezte a másik pincérnek hogy legközelebb tuti még többet váratnak majd minket!Egész este alatt érezni lehetett az unszimpátiát felénk,pedig visszajáró vendégek voltunk! Amikor másnap a tulajnak említettük hogy figyeljen oda jobban az éttermére mert elég csalódás volt ez nekünk, nyomdafestéket nem tűrő módon jelezte mit csináljunk a nemi szervével!És ez komoly!!!!!
Mit várunk egy olyan étteremtől ahol ennyire undorító stílust képvisel a tulaj?Mindenki kerülje a helyet ha jót szeretne!

Vendég felhasználó Vendég
2013. 08. 22. 17:15Tegnap jartunk ott, az etel es a kiszolgalas is kituno volt. A berendezestol el vagyok buvolve!
A felszolgalo kedves es segitokesz volt. Nem talaltunk semmiben kivetnivalot. Elegedetten es jollakottan tavoztunk.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 01. 07. 09:46

Bakancsos turistaként 2013. január 5-én jártunk az Öreg Morgóba. Az éttermet Nagymaroson a csokoládéboltba ajánlotta egy kedves hölgy. Az étterem belső hangulata, berendezése kellemes volt, igaz az látszott, hogy nem a gyalogosan erdőt járó turistákat akarták megszólítani a berendezéssel. A felszolgáló kedves volt, igaz kicsit lusta mivel hiába kértük tőle, hogy külön számlázza le a csoport elfogyasztott ételeit, azt kedvesen elutasította. A kiszolgálás egyébként gyors és figyelmes volt. A mosdó tisztasága és a női mosdó "hozzáadott értékei" egyedülállóak voltak (pld. a mosdóban volt kézkrém stb.).

Lássuk az ételt. Párommal úgy döntöttünk, hogy egy-egy jókai bableveset rendelünk mivel eléggé laktató, csalódást még nem okozott és vágytunk a túra után egy jó levesre. Érdeklődésünkre a pincér elmondta, hogy a jókai bablevesben több a hús mint a gulyáslevesben, ezért is döntöttünk a jókai mellett.

A közepes, de megfelelő adag leves beltartalmát tekintve tragikus volt. Az egész leves lisztel volt besűrítve, tartalmát a bab és a zsíros csülökdarabok jelentették amiből minimális mennyiség jutott, húst alig találtunk benne és ami még borzasztóbb az a kevés hús sem volt friss. A leveshez kaptunk hagymát és tejfölt ami feldobta kissé az egész tragikusan elrontott ételt. A lisztes, tejfölös sűrítménynek íze volt, köszönhető a főszereknek, de beltartalmi értéke semmi.

A leves ára 850 Ft volt, amit magam részéről nem tekintek olcsó ételnek. Összességében az étterem nem tudott megfelelni annak az elvárásnak, hogy egy magasabb technológiával és szaktudással rendelkező helyen egy nagyobb élvezeti értékű ételt állítsanak elő, összehasonlítva azzal amit mi otthon a konyhában el tudunk készíteni. 10-es skálán a leves nálam 2-est ért el.

Vendég felhasználó Vendég
2012. 08. 14. 21:40

Kedves Étterembe járok! (Öreg Morgó Étterem)

Sajnos egy nagyon rossz élményben volt részünk, mikor egy hosszú túra után gondoltuk megpihenünk ebben az étterembe. 2 üdítőt rendeltünk, meg egy somlóit. Az üdítők mellé adtak két poharat is, ami szó szerint koszos volt, étel maradék rá volt száradva. Jeleztük is, hogy szeretnénk kérni egy tiszta poharat ill. szívószálat is. Visszahozták ugyanazokat a poharakat, szintén koszosan, és a szívószálra pedig elfogyott volt a válasz. Így kénytelenek voltunk az üvegből inni. Az édesség amúgy nem volt rossz, de a tányér alját azért már nem mertem megnézni. Az étterembe érkezők közül néhányan még rendelés előtt elmentek, mert a pincérek szó szerint észre sem vették őket, hogy rendelni szeretnének ők is. A mellettünk levő asztalnál az egyik vendégnek olyan kávécsészébe hozták ki a kávéját, hogy az előző vendég rúzsfoltja is látszott. Ezek után gyorsan meg ittuk az üdítőnket és kértük is a számlát. Na sajnos ez sem ment zökkenőmentesen. Szóltunk a pincérsrácnak, hogy szeretnénk fizetni, mire ő azt mondta, hogy pillanat, máris hozza. Eltelt 15 perc és még mindig semmi, mire én rászólok még egyszer, hátha elfelejtette. Erre megint azt a választ kaptam, hogy mindjárt hozza. És még 5 perc eltelt és megelégeltük a várakozást, a párom bement az étterembe és a pizzafutárnak fizette ki a számlát. Még ami bántotta a szemünket, hogy az asztalok szintén ragacsosak, koszosak voltak, a föld televolt szeméttel, cigicsikkekkel, fogvájókkal stb.
Egyszóval senkinek nem ajánlom ezt a helyet, pedig ha ezekre odafigyelnének nagyon jó kis hangulatos étteremről lenne szó.

2012. 08.14.