Ördög Sarok Söröző

(3.5) - 7 értékelés
Cím:
1053 Budapest, Károly körút 1.
Telefonszám:
+36-20-3998345
Kategória:
Söröző

További információk

A belváros egyik legforgalmasabb pontján várja a szomjas vendégeket az Ördög Sarok Söröző. A sportfanatikusoknak Digi Sport közvetítésekkel, csocsóval kedveskednek. Rendszeres italakciók és hajnali 4-ig nyitva tartó pult vár mindenkit.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Ördög Sarok Söröző
Zzzz... Zzzz...
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 01. 10. 15:26

Remek árak, remek elhelyezkedés és azt hiszem ezzel a pozitív résznek vége is lészen. A hozzászólásokat olvasva már-már sznobnak képzelném magam, de nekem mégsem fér bele sem a mosdó színvonala sem pedig a rúzsfoltos poharak. (pultnál állva megkaptam egy szinte átláthatatlanságig elkoszolódott és rúzsfolttal megspékel pohárban a longdrinkem. Igyekeztem kedvesen megkérni a pultos hölgyet, hogy cserélje ki ha lehetséges egy tisztára, amire ő minősíthetetlen stílusban reagált.) Nekem kösz NEM!

Ági25 Ági25
30 értékelés
1 követő
8 plecsni
17 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 11:57

Na ez az a kocsma, amelyről mindenkinek szinte más a véleménye. Valakinek tetszik, és nagyon hangulatosnak tartja, valakinek pedig egyenesen undorító és visszataszító hely, de hát embere válogatja. Én szeretem az efféle kocsmákat, ahol megfizethetők az italok, tele van fiatalokkal – főleg főiskolásokkal és egyetemistákkal – és talán nem olyan tiszta a WC, de hát mit vár az ember a kocsmáktól? Bár azért WC papírt igazán berakhatnának. De végülis nem luxusszállodába megyünk, hanem egy forgalmas helyen lévő, belvárosi kocsmába. Elhelyezkedése megfelelő, hiszen könnyen hazajuthatunk tömegközlekedéssel, akár metróval, busszal vagy villamossal.

LD714 LD714
38 értékelés
0 követő
9 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 14:52

Iszonyú népszerűvé vált az utóbbi időben, főleg középiskolás és egyetemisták körében, részben elhelyezkedése miatt (közel az ELTE, a Közgáz, illetve több gimnázium), részben pedig a tényleg alacsony árak következtében. Ahogy az egyik előttem szóló írta, a romkocsmákkal valóban össze se lehet hasonlítani ilyen téren, igaz a hangulata is egészen más, ugyanakkor buli előtti alapozáshoz ideális helyszín. (Csak nem árt korán érkezni, mert egy átlagos péntek-szombat estén 8 körül már lehetetlen szabad asztalt találni.) Érdemes megkóstolni a 300 forintért márt Alattomost, nekem minden alkalommal maradandó élményt nyújt.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
codypomeray codypomeray
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
27 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 13:54

Az elhelyezkedése kiváló, forgalmas helyen van, sok busz indul és érkezik ide. A kiülős részen kényelmetlen és ízléstelen ezüstpadok éktelenkednek, kiszolgálás nincsen. A pultosok undokok és nem mosolyognak, a visszajárót szó nélkül elrakják. A borravaló úgy tudom a kiszolgálásért-vagy ha ezt a vendéglátóipari helyzet nem engedi- akkor a kedvességért jár. Lecsapolni egy pohár Arany Ászok sört önmagában semmi. A kocsmázók nagy része igénytelen részeges fiatal, néha pár hajléktalan is betéved. A mellékhelyiség kritikán aluli, no meg az ezáltal okozott kellemetlen szag is. Olyan hely, hogy ha nincs más, akkor jó még a szamár is. Sajnos igen nehéz pozitívumokat találni.

bmarci bmarci
32 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 01:26

Klasszikus példa az elmúlt néhány év budapesti kocsmakultúrájának alakulására. Az alaphelyzetben egyébként zseniális hangulatú, és pesti kuriózumnak számító romkocsmák ugyanis fiatal magyar gimnazista vagy egyetemista pénztárca számára megfizethetetlenek, a parkban padon borozós időszaknak pedig már leáldozott. Maradnak azok a helyek, amelyeknél minden adott ahhoz, hogy a fiatalság jól érezze magát: zene, lehetőleg zenegéppel, csocsóasztal, no és a legfontosabb, az elképzelhetetlenül olcsó itallap, időnként megfejelve hatalmas akciókkal. A hangulat, a berendezés és a közönség pedig mégsem egy külvárosi késdobáló szintjén van, hanem igényes, kulturált. A kiskocsmaként induló Ördögsarok azóta kibővült, a nagyteremben még kivetítő is van meccsek idejére, de a kisteremben, a pult felett, és a teraszon is van tévé. Az említett terasszal együtt igen méretes hely az esti órákban áraiból és közönségéből következően minden nap zsúfolásig tele van. Ideális hely l’art pour l’art kocsmázásra, és buli előtti alapozásra is. Arany pénteken meg még inkább…

Judyka Judyka
32 értékelés
0 követő
7 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 09. 16:54

Nagyon jó, a helyet az elmúlt két évben kibővítették így most már elég nagy, mindig nyüzsi van és sok az ismerős arc, egyetemista barát árai vannak és a sört sem vizezik. Nyáron kitesznek asztalokat meg székeket így kint is le lehet ülni, és felfrissülni egy hideg sörrel. Közel van az egyetem negyedhez és a buli helyekhez is jó a közlekedés és egyszerre egy nagyobb társaságot is be tud fogadni. Buli előtti alapozásokhoz tökéletes. Két pultja van, ahol rendelni tudsz. Csapolt sörük és rövidjük mindig van, plusz zseniális gin tonikot csinálnak. A mosdó kulturált, bár amikor én voltam akkor jól jött, hogy van nálam zsepi. Én még eddig nem csalódtam az ördög sarokban. Bár azt még mindig nem tudom, hogy miért ez a neve?

lady.gabriella lady.gabriella
48 értékelés
2 követő
9 plecsni
74 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 21:46

Kulturált kocsma – szokták mondani. Itt nem keveredsz verekedésbe, viszont mindig találkozhatsz pár ismerőssel, ha az ELTE-re jársz. A szórakozóhely ugyanis csak néhány percnyire található a Bölcsész és Jogi Kartól. Ennek megfelelően az árak egyetemista barátok, mindig vannak italakciók. Amíg jó idő van, a teraszra is kiülhetünk. A mellékhelyiséget azonban nem ajánlom, csak ha feltétlen muszáj, mert általában nincs toalettpapír és elég büdös is van bent. A vendéglátó helyiség és a poharak tisztaságával azonban sosincs gond.