Ördög Katlan Söröző

(2.5) - 6 értékelés
Cím:
1075 Budapest, Károly körút 13
Telefonszám:
Kategória:
Söröző

További információk

Ördögi falak és berendezés valamint folyamatos ital akció várja a vendégeket. Jó idő beköszöntével megnyitják a teraszt, így kellemes melegben ihatjuk az "izzadó" csapoltat. Csocsó és LCD is szolgálja a vendégek szórakozását.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Ördög Katlan Söröző
Endre Vass Endre Vass
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 03. 15. 16:56

Az árak mondhatni korrektek lennének, ha a "kedves" pultos lányok nem mérnének el minden direkt. Nagyon oda kell figyelni és konkrétan megkérni őket, hogy előtted mérjék ki a piát, különben biztos, hogy max egy 3 centes fog landolni a poharadban. Sajnos volt, hogy visszaküldtük, amik kaptunk centizésre és volt, hogy csak 2 centet sikerült tölteni 4 helyett... Amúgy jó hely lenne, de ennyire aljas kiszolgálással inkább a szomszédos éjjel-nappali üzletet és a 10 perc sétára lévő Duna partot ajánlom.

Gina Gina
57 értékelés
1 követő
11 plecsni
58 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 14:31

Nem rossz, de lehetne sokkal jobb is. Két szint áll a vendégek rendelkezésére, a dizájn meggyőző, dögösek a vörösre festett falak, a logó ördög-angyal párosa pedig izgalmas társkeresési lehetőségeket sugall. Ez nem is esélytelen, ugyanis általában sokan nyüzsögnek az asztalok körül, vagy épp a csocsóknál, jó időben pedig a külső részen is lehet lazulni, és kényelmesen figyelni a mindig forgalmas utca zűrzavarát. Az árak meggyőzőek, egy korsó Ászok csak 260, ám sajnos erősen vizezett. Máshol is ittam már vizezett sört, kis mértékben engem nem zavar, de ezt már pofátlanságnak érzékeltem. Ráadásul a pultosok is nagyon bunkók voltak. Kárpótlásként hatféle csapolt sört lehet kapni, köztük Dreher Bakot és búzasört is. Tök szuper hely lehetne az Ördög Katlan, csupán az attitűdön kellene icipicit változtatni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 16:55

Boldogan konstatáltam, hogy nyílt egy új „ördögi hely”. Mivel az Ördögsarok kedvencem volt régebben, boldogan tettem próbát az egy megállóval arrébb található Ördögkatlannal is, de sajnos csalódnom kellett. A hely egyértelműen jó környéken található, tetszett a kialakítása és designja is (hasznos, hogy az emeleten is van egy pult), de mégsem győzött meg.
A búzasörhöz nem jár citrom, a nachos pedig ár-érték arányban nézve egyáltalán nem éri meg, pontosítva: kevés a nachos, kevés a szósz. S emellett szerintem még a pultos lányok sem álltak a helyzet magaslatán. Úgy gondolom tehát, hogy klasszisokkal jobbak vannak nála a Deák-Astoria vonalon…

Vendég felhasználó Vendég
2013. 02. 24. 15:26

Egyáltalán nem olcsó hely, ráadásul az odajáró társaság egy része förtelmes. Legutóbb belénkkötött valami kretén minden ok nélkül, csak az volt a célja, hogy verekedést provokáljon ki, kétszer szóltunk a biztonságiőrnek, aki gyakorlatilag semmit nem csinált, holott tudták mi a helyzet, hisz úgy beszéltek róla, mintha rendszeresen ezt csinálná. Egy normális helyen ennél jóval kevesebbért kiraknak egy rendbontót.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 03. 10. 22:25

Olcsó a pia, de a zsíroskenyér amellett, hogy száraz, még penészes is.