Orange Optika Kft.

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1061 Budapest, Király utca 38
Telefonszám:
+36-1-2432931
Kategória:
Optika

További információk

Az Orange azért jött létre, hogy kielégítse azokat a különleges igényeket, melyeknek napjainkban csak kevés optika tud megfelelni. A magas minőségű szolgáltatások mellett olyan szemüvegkereteket és keretmegoldásokat is kínál, melyek túlmutatnak a klasszikusan értelmezett szemüveg fogalmán. Itt a szemüvegekhez párosul egy stílus, egy karakter, mely egy adott egyéniségnek fontos kiegészítője lehet.
Amellett, hogy a klasszikus vonalak modern anyagokból készült változatai is fellelhetők az Orange- ban, rengeteg olyan sajátos darab van, mely első látásra akár meghökkentő is lehet. Már az első felpróbálás során ráébred az ember, hogy egy különlegesebb kerettel többet kaphat egy funkcionális eszköznél, egy használati tárgynál. Az Orange- ban a szemüvegkeretet egy fontos kiegészítőként fogják fel, mely egyéni igényekre kíván választ adni és egyéniséget sugároz. Nem csak a formák és anyagok, de a színek tekintetében is széles a paletta. A választék összeállításakor a legfontosabb a minőség mellett a kifinomult stílus és az ergonómia. A keretek különleges tervezése nem csak a formákban tükröződik, de az anyagfelhasználás és az emberközpontú tervezés nyomán a kényelem is fontos szerepet kapott.
A bemutatóteremben megtalálható márkák mind egy-egy fontos irányvonalat képviselnek és ez a márkapaletta folyamatosan bővül a nemzetközi trendeket követve. Itt ugyanúgy képviselteti magát a skandináv innovatív design, mint a minimalizmus vagy a francia elegancia.
Az Orange- ban mindenki talál alternatívát, akár van konkrét elképzelése, akár nincs. Ami viszont biztos, hogy amit talál, az több lesz egy átlagos szemüvegnél. Legyen szó extravaganciáról, bohémságról, markáns vagy kifejezetten diszkrét, letisztult megjelenésről, a szemüveg az Orange- ban egy stíluselem, mely illeszkedik az egyéniséghez és erősíti annak külső képét.

Nyitva:
Hétfő-Péntek: 10-19
Szombat: 10-14

Egészségpénztári Kártya elfogadóhely
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Orange Optika Kft.
Erika László Erika László
94 értékelés
0 követő
8 plecsni
213 hasznos vélemény
2015. 08. 28. 13:27

Nagyon jó tapasztalatokat szereztem az Orange Optikánál.
Náluk rendeltem meg életem első távollátó szemüvegét. A kiválasztás, a szemvizsgálat és a megbeszélés három óra hosszat eltartott, ez alatt az idő alatt maximális figyelmet tanúsítottak irántam. (Kávéval és ásványvízzel is megkínáltak.)
Személyes tanácsot is kaptam, igyekezték a több fajta, elsőre kiválasztott szemüvegkereket összhangba hozni a az arcom formájával, a személyes elképzeléseimmel.
Itt mindegyik szemüveg egyedi magyar, skandináv és francia tervezés, köztük szép számmal akadnak kézműves termékek, a klasszikustól a hipermoderning mindenki megtalálja, amire vágyik. Vagy kicsivel még annál többet is.
Telitalálat volt az a hiperkönnyű, hajszélvékony zöld keretű szemüveg, amely nemcsak nem jön szembe velem az utcán, hanem mindenkitől folyamatosan kapom a bókokat. Kicsit olyan, mintha a szemhhéjam ki lenne húzva zölddel, jól passzol a zöld szememhez.
Az Orange-nál úgy éreztem magam, mintha egy háború előtti elegáns szalonban lettem volna, ahol és amikor még tudták, hogyan kell kedvére tenni a vevőnek, hogy átélje a saját fontosságát és sikerélménnyel távozzék.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés