Optiris Optika - Pólus Center

(1.0) - 1 értékelés
Cím:
1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
Telefonszám:
+36-1-4140624
Kategória:
Optika

További információk

Üzletünk a Pólus Center Bevásárlóközpont Sunset Way 211. szám alatt található.

Az Optiris Kft. 1989 óta van jelen a magyar optikai piacon. Cégünk filozófiája: Vásárlóink szakszerű és magas színvonalon történő kiszolgálása, szakmailag képzett munkatársakkal kellemes környezetben.

Szemüvegkeret: a Silhouette, Daniel Swarovski, Adidas minőségi kategóriái mellett megtalálható még több világmárka.

Szemüveglencse: Essilor, Hoya, Carl Zeiss szemüveglencsék.

Kontaktlencse: Johnson&Johnson, CIBA, CooperVision, Sauflon és Bausch&Lomb termékei.

Műhelyünkben akár 1 óra alatt is elkészülhet az ön szemüvege. Üzletünkben szemész szakorvosi vizsgálat, babaszemészeti szűrés, optometrista látásvizsgálattal, és kontaktlencse illesztésre várjuk vásárlóinkat.
Első értékelő
Megnyitás
1989
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Saját parkoló
Pláza Pólus Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Optiris Optika - Pólus Center
K. M. K. M.
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
5 hasznos vélemény
2014. 01. 24. 02:02

Új szemüvegem elkészítésére egyetlen alkalommal választottam a Pólus Centerben található Optiris-t. Megbántam, soha többet nem megyek hozzájuk, pénzem, időm, energiám, és nem utolsó sorban az igazságérzetem bánta a választást. Azért fordultam hozzájuk, mivel törzshelyemen nem volt olyan szemüvegkeret, amelyik tetszett volna, viszont véletlenül pont a Pólusban volt elintéznivalóm. Sajnos szemüvegkeret választék nem volt kirakva, hanem ezeket a lekezelő, unott kiszolgáló hölgytől kellett kérni, aki már akkor türelmetlen volt, amikor a 3. darabot néztem. Végül sikerült választanom, ekkor a hölgy a szemüveg szükséges adatait felírta, a kerületi orvos által adott papírt eltette. Néhány nap múlva értesítenek, kész a szemüveg. Érte mentem, de a felpróbálásakor furcsa volt. A hölgynek, aki néhány nappal ezelőtt felírta a szemüveg adatait, ezt jeleztem, de azt mondta nagy lekezelően, biztosan azért, mert új a szemüveg. Hordjam, reggel, friss szemmel felvéve és elmúlik. Otthon azért alaposabban össze tudtam hasonlítani az újat a régi szemüvegemmel: annak ellenére, hogy a kerületi szemorvos erősebb szemüveget írt fel, az új szemüveggel még azt sem tudtam elolvasni, amit a régivel. Másnap visszabuszozás a boltba, jeleztem, hogy nem megfelelő a szemüveg. Az a hölgy volt ott, aki az adataimat felírta, ingerülten teremtett le, hogy már megmondta, hogy szokni kell, miért nem tudom ezt megérteni. Aztán előkerült egy doktornő, aki az optikában a szemvizsgálatokat végezte. Ő is megvizsgálta a szememet, de amikor azt kérdeztem, hogy más lett az eredmény, mint amit a kerületi szemorvos mért, és ami alapján készült a szemüveg, válaszra sem méltatott. Kint aztán a bolt vezetője csak annyit mondott, hogy új lencse kell a szemüvegbe. Itt is kérdeztem, mi volt a probléma, választ itt sem kaptam. Ekkor bizonyosodtam meg gyanúmról, hogy a szemüveg mellé kapott lapon miért a +2 érték szerepelt: mert minuszos (rövidlátó) szemüveg helyett pluszosat (távollátó) készítettek nekem!!! A boltvezető még elnézést sem kért, úgy tett, mintha ez természetes lenne, és nekem kellene rosszul éreznem magam miatta. Ilyen bánásmód után biztosan soha be nem teszem a lábam egyetlen Optiris optikába sem.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Vári Cukrászda 1162 Budapest, Szlovák út 86.
22 értékelés
Thumbnail Pólus Center 1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
20 értékelés
Thumbnail Magyar Vasúttörténeti Park 1142 Budapest, Tatai utca 95.
15 értékelés