Optiris Optika - Pólus Center

(1.0) - 1 értékelés
Cím:
1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
Telefonszám:
+36-1-4140624
Kategória:
Optika

További információk

Üzletünk a Pólus Center Bevásárlóközpont Sunset Way 211. szám alatt található.

Az Optiris Kft. 1989 óta van jelen a magyar optikai piacon. Cégünk filozófiája: Vásárlóink szakszerű és magas színvonalon történő kiszolgálása, szakmailag képzett munkatársakkal kellemes környezetben.

Szemüvegkeret: a Silhouette, Daniel Swarovski, Adidas minőségi kategóriái mellett megtalálható még több világmárka.

Szemüveglencse: Essilor, Hoya, Carl Zeiss szemüveglencsék.

Kontaktlencse: Johnson&Johnson, CIBA, CooperVision, Sauflon és Bausch&Lomb termékei.

Műhelyünkben akár 1 óra alatt is elkészülhet az ön szemüvege. Üzletünkben szemész szakorvosi vizsgálat, babaszemészeti szűrés, optometrista látásvizsgálattal, és kontaktlencse illesztésre várjuk vásárlóinkat.
Első értékelő
Megnyitás
1989
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Saját parkoló
Pláza Pólus Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Optiris Optika - Pólus Center
K. M. K. M.
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2014. 01. 24. 02:02

Új szemüvegem elkészítésére egyetlen alkalommal választottam a Pólus Centerben található Optiris-t. Megbántam, soha többet nem megyek hozzájuk, pénzem, időm, energiám, és nem utolsó sorban az igazságérzetem bánta a választást. Azért fordultam hozzájuk, mivel törzshelyemen nem volt olyan szemüvegkeret, amelyik tetszett volna, viszont véletlenül pont a Pólusban volt elintéznivalóm. Sajnos szemüvegkeret választék nem volt kirakva, hanem ezeket a lekezelő, unott kiszolgáló hölgytől kellett kérni, aki már akkor türelmetlen volt, amikor a 3. darabot néztem. Végül sikerült választanom, ekkor a hölgy a szemüveg szükséges adatait felírta, a kerületi orvos által adott papírt eltette. Néhány nap múlva értesítenek, kész a szemüveg. Érte mentem, de a felpróbálásakor furcsa volt. A hölgynek, aki néhány nappal ezelőtt felírta a szemüveg adatait, ezt jeleztem, de azt mondta nagy lekezelően, biztosan azért, mert új a szemüveg. Hordjam, reggel, friss szemmel felvéve és elmúlik. Otthon azért alaposabban össze tudtam hasonlítani az újat a régi szemüvegemmel: annak ellenére, hogy a kerületi szemorvos erősebb szemüveget írt fel, az új szemüveggel még azt sem tudtam elolvasni, amit a régivel. Másnap visszabuszozás a boltba, jeleztem, hogy nem megfelelő a szemüveg. Az a hölgy volt ott, aki az adataimat felírta, ingerülten teremtett le, hogy már megmondta, hogy szokni kell, miért nem tudom ezt megérteni. Aztán előkerült egy doktornő, aki az optikában a szemvizsgálatokat végezte. Ő is megvizsgálta a szememet, de amikor azt kérdeztem, hogy más lett az eredmény, mint amit a kerületi szemorvos mért, és ami alapján készült a szemüveg, válaszra sem méltatott. Kint aztán a bolt vezetője csak annyit mondott, hogy új lencse kell a szemüvegbe. Itt is kérdeztem, mi volt a probléma, választ itt sem kaptam. Ekkor bizonyosodtam meg gyanúmról, hogy a szemüveg mellé kapott lapon miért a +2 érték szerepelt: mert minuszos (rövidlátó) szemüveg helyett pluszosat (távollátó) készítettek nekem!!! A boltvezető még elnézést sem kért, úgy tett, mintha ez természetes lenne, és nekem kellene rosszul éreznem magam miatta. Ilyen bánásmód után biztosan soha be nem teszem a lábam egyetlen Optiris optikába sem.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Vári Cukrászda 1162 Budapest, Szlovák út 86.
22 értékelés
Thumbnail Pólus Center 1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
20 értékelés
Thumbnail Dr. Molnár Miklós - plasztikai sebész 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
32 értékelés