OptiGold Optika

(5.0) - 6 értékelés
Cím:
1042 Budapest, Kassai utca 35
Telefonszám:
+36-1-7844438
Kategória:
Optika

További információk

Orvosi szemvizsgálat!
Helyben rendel Dr Szalai Éva, a Szemklinika munkatársa,minden csütörtökön 17-19-ig. Előzetes időpontfoglalás szükséges.
Női, férfi, gyerek szemüvegkeretek, kontaktlencsék forgalmazása.
Kontaktlencse illesztés. Szemüveg javítás.
Első értékelő
Megnyitás
2008
Fizetési módok: Egészségpénztári elfogadóhely, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - OptiGold Optika
S Beatrix Linzerke S Beatrix Linzerke
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 03. 16. 09:57

Köszönöm szépen a segítséget.Évek óta szemüvegem van,többször rossz lencsét kaptam.Ennek persze folyamatos szemromlás lett a következménye.Magánorvos vagyonokért plusz a "tukmált" horror áras szemüvegek.Mikor őket megtaláltam voltak félelmeim.Már az első üzenet váltás után kiderült,hogy korrekt és profi csapattal van dolgom.És ami a lényeg:újra tudok rendesen olvasni,vezetni látni.mindezt kedvező áron.Ők azok akiket csak ajánlani tudok bárkinek jó szívvel.
KÖSZÖNÖM.

OptiGold Optika válasza:Kedves Beatrix! Köszönjük a dicséretet, örülünk neki, és én személy szerint még inkább annak, hogy tudtam segíteni. Még emlékszem arra amikor a Facebookon oldalunkon elkezdtünk levelezni, és arra is, hogy megígértem, segítek! Elérhető áron, jó szemüveg mondtam! Ez volt az ígéretem és sikerült! További kellemes időtöltést az új szemüvegben! :)

Gulyás Anikó Gulyás Anikó
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 08. 15:59

Nagyon örülök hogy rátaláltam erre az üzletre. Nem találkoztam még ilyen kedves segítőkész és kiváló Optikussal. Megtartom az tutti ....ráadásul együtt gondolkodik velem gazdaságosan, ahogy csak lehet. Aki a szemüvegemet dicsérte eddig annak nyugodt szívvel ajánlottam már.

P. Emilia P. Emilia
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 11. 07. 20:44

9 éves lányommal, és 3 éves kisfiammal mentünk az üzletbe, nekem és lányomnak szemüvegre van szükségünk.A látásvizsgálatunk nagyon gyorsan lezajlott. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt az üzletben, az eladó a kisfiamnak rajzolt, hogy ne unatkozzon a mi vizsgálatunk alatt. Korábban voltak más boltokban rossz tapasztalataink, itt senki nem akart ránk tukmálni semmit, megpróbálták a a lehető legnagyobb kedvezményt kihozni, nagyon gyorsan elkészültek a szemüvegeink. Ennek örömére készítettünk másikat is, és most már mindig ide fogunk járni. Ajánlom mindenkinek, aki szemüveg vásárlás, és szemvizsgálat közben nem akarja feltétlenül rosszul érezni magát. és nem a A keretek és üvegek magas minőséget képviselnek, egyedi darabok is vannak elérhető áron, vagy akciósan. Én húsz év szemüveges múlttal most éreztem úgy, hogy ennek így kell működnie.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Pizza Paradicsom 1035 Budapest, Vörösvári út 13
47 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
121 értékelés
Thumbnail Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda 1146 Budapest, Állatkerti körút 11.
62 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2015. 01. 28. 17:08

A legjobb és legkedvesebb kiszolgálásban részesültem.ilyen korrekt és barátságos optikussal (optikai szaküzlettel) még nem találkoztam.Köszönöm szépen!

OptiGold Optika válasza:Kedves Vendég Felhasználó! Örömmel olvastuk a bejegyzését. Jól esik ilyen véleményt olvasni, mert optikánkban ez az élmény, benyomás az elsődleges szempont. A szakmai felkészültség mellett hisszük, hogy nem elég pusztán egy szemüveget adni, ennél jóval többet kell nyújtatunk! A szemüveg készítését nem kell szorongásokkal megélni, lehet egy pozitív élmény, miközben új információkkal gazdagodik a szemével kapcsolatban!

Vendég felhasználó Vendég
2014. 07. 22. 22:50

Ma voltam az üzletben, egy szemüveget szerettem volna vásárolni. Meglepődtem azon a kedvességen és szakértelmen, ahogy velem foglalkoztak. A vizsgálat nagyon gyorsan és szakszerűren lezajlott, sőt még arra is volt idő, hogy új információkat meséljenek nekem a szememről.
Ti tudtátok, hogy az ember naponta 14.000-szer pislog? :)
Látszik, hogy ezen a helyen valóban az ember szeme a legfontosabb.
Szívből ajánlom ezt az üzletet. Ez az első szemüvegem, de ha másikra lesz szükségem, legközelebb is ide megyek.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 07. 01. 12:18

Maximalisan pozitiv,kedves hölgy,másoknak is csak ajanlani tudjuk!
Üdvozlettel,Pomázról :-)