One Euro Market

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1015 Budapest, Hattyú utca 15
Telefonszám:
Kategória:
100 forintos bolt

További információk

Első értékelő
Brand: One Euro Market
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - One Euro Market
Csomontányi Cecília Csomontányi Cecília
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 01. 16. 12:33

Rendszeresen vásárolok itt, rengeteg háztartási alapcikket lehet kapni és a kávé is jó áron van.
Többnyire mindig találok itt valami különleges apróságot is, egy képkerettől, fülbevalóig, amire hihetetlenül szükségem volt már megint .....;-)
Eladók kedvesek és segítő készek :-)

Jutka Temesváriné Jutka Temesváriné
22 értékelés
1 követő
4 plecsni
32 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 22:29

a Széll Kálmán téren jártam a minap, és felfedeztem, hogy itt is van 100 forintos bolt! rögtön be is néztem, vásároltam, olyan dolgokat is, ami nem kellett volna megvennem! nem baj! jön a karácsony és el ajándékozom! nagyszerű ötleteket kaptam az eladótól!

P. Noémi P. Noémi
25 értékelés
0 követő
9 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 19:17

Moszkva térhez való közelsége miatt sűrűn megfordulok az "egy euros boltba." Jóval olcsóbban lehet beszerezni a konyhai vagy fürdőszobai felszerelésekhez szükséges dolgokat, mint bármelyik drogériában, áruházban. Nem kifejezetten a minőségre összpontosítanak a termékek előállításakor - bár sok esetben találtam náluk megbízható árucikket - inkább azt a társadalmi réteget próbálják megcélozni véleményem szerint, akik meggondolják,mire és mennyit költenek. Természetesen a márkás logoval ellátott portékának a boltokhoz közeli áraik vannak, gondolok itt például egyes csokoládékra, de ettől függtelenül az olcsó kategóriás édességekkel is elégedett vagyok. Legjobban a képkereteik gazdag választéka és az illatgyertyák káprázatos sokszínűsége vonz vissza s ezért megéri néha elviselni, hogy zsúfolásig tele az üzlet.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 14:24

Sok esetben az ember túlbonyolítja a dolgot és rohan a szupermarketek valamelyikébe, hogy megvegyen tök alap dolgokat. Na, az ilyen cuccokat pont nem ott kell megvenni, hanem a százforintosban. Mindenféle konyhai kütyü kapható a konyharuhától a tésztaszűrőig és lényeges olcsóbban, mint a nagy üzletekben. ez a bolt kicsi, és amikor sokan vannak, akkor, ha egy bemegy, háromnak ki kell jönnie. Ennek ellenére érdemes néha benézni, mert vannak szuper akciók. Kávét én jó ideig itt vettem, mert sokkal olcsóbb volt, mint máshol, pedig nem a gyenge minőségűt választottam. A pénztárnál nekem még nem volt gondom, de mindig akad valaki, aki nem bír várni és ennek hangot is ad.

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 13:04

Ne tévesszen meg senkit sem az üzlet neve! A városban elszaporodott egy eurós boltban azért találni nem egy terméket, ami többe kerül, de tény, ami tény nagyon jó kis százforintos nhely. Nemegyszer előfordult már, hogy ide szaladtam be venni valami dekorációt, ajándékot vagy illatos gyertyát, de akár egy csokiért is megéri beugrani. Az egyetlen gond csak az a bolttal, hogy nagyon szűk és forgalmas, ezért gyakran előfordult, hogy alig tudtam bemenni, és a pénztárnál való sorban állás is hosszú perceket vett igénybe.
Természetesen néhány itt vásárolt olcsó terméktől ne várjunk csodát! A kétszáz forintért vett fülhallgató például kemény öt percet élt, de visszavinni mi értelme lett volna?
Ha akár ajándékot akarunk venni valakinek, de nem akarunk sokat költeni rá, akkor biztos, hogy találunk valami szépet, aminek örülni fog az érintett.