Olivia szappan

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2
Telefonszám:
+36-70-5245103
Kategória:
Drogéria

További információk

Az üzlet a Mammut földszintjén található, a Match mellett.

Az Olivia szappanok natúrkozmetikumok, azaz 100%-ig természetes növényi alapanyagokból készülnek.

Illat és színanyagukhoz mesterséges adalékanyagot nem adnak hozzá (kőolaj származékokat, koznerválóanyagokat).

A szappanok csomagolása szintén környezetbarát. Előállításuk során e termékeket nem tesztelték állatokon.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Olivia szappan
D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 12:40

Hihetetlenül szeretem az Olivia szappanokat. Érzékeny és rettenetes száraz bőrömnek az hozott tartós enyhülést, amikor a korábbi kímélőnek mondott tusfürdők helyett végképp áttértem az Olivia-féle natúrszappanokkal való tisztálkodásra. Egy nagyjából 110 grammos tömböt a párommal ketten több mint egy hónapig szoktunk használni, ezt pedig 900 Forint körüli áron kaphatjuk meg, a Mamutbeli kis boltban viszont mindig találunk olyan akciót, amivel féláron hozzájutunk a havi szappanadaghoz.  Érdemes kipróbálni az összes illatot, eddig egyik sem okozott csalódást. A csokis-mentás igazi nyári frissítő, az olívaolajas és shea vajas szappanok a száraz, kirepedezett bőrrel művelnek csodákat, a holt tengeri iszapos a pattanásos bőrnek hoz enyhülést, a fahéjas-mézes-zabos és a narancsolajos pedig szuper téli kényeztetés. És hadd hangsúlyozzam még egyszer a másik fontos szempontot is: gazdaságos használata miatt rendkívül olcsónak számít, hiszen akár háromszor annyi ideig elég, mint egy 250 ml-es tusfürdő!

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2012. 10. 19. 18:03

Legelőször egy Király utcai vásáron találkoztam az Olivia szappanokkal, már akkor elnyerték tetszésemet, ugyan csak a későbbiek folyamán vásároltam belőlük. Természeteses összetevőkből készülnek, igazán kellemes velük a fürdés.
A Duna Plazában és a Mammutban van boltjuk, egyébként a webshopról lehet tőlük rendelni. De úgy gondolom, első körben mégiscsak jobb megszaglászni a termékeket a boltban, mielőtt vásárolunk belőle online. Bár valószínűleg ellenkező esetben sem csalódnánk akkorát.
120 grammos szappanokat 890-990 Ft-os áron kapunk náluk, ezen felül árulnak samponokat (melyek szintén szilárd, szappan formájúak), fürdőkozmetikumokat (fürdőszív, fürdőrúd, fürdőpraliné, fürdőgolyó).
Én eddig a mézes-zabos szappant próbáltam tőlük, isteni illata van, és egyáltalán nem szárította a bőrömet. De pont mostanság tervezem egy újabb adag szappan beszerzését, főleg, hogy november 10-ig még ajándékot is kapunk, ha online rendelünk. A fahéj-mák szappanukról zengenek csodákat, valószínűleg ő lesz a következő áldozat.

Hasonló szolgáltatók a közelben