Oliva Étterem és Pizzéria

(3.0) - 3 értékelés
Cím:
1065 Budapest, Lázár utca 1
Telefonszám:
+36-1-3010435
Kategória:
Pizzéria, Magyar konyha, Olasz étterem, Mediterrán étterem

További információk

Célunk egy barátságos, otthonos jellegű étterem kialakítása volt, ahol nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy alacsony áron minőségi, eredeti olasz alapanyagokból készült ételeket szolgáljunk fel vendégeinknek.

Az olasz, mediterrán étlapon egy kis helyet szorítottunk a hagyományos magyar konyha kedvelőinek is.

Déltől 16 óráig két fogásos menüt kínálunk, ezen kívül heti ajánlatunkból mindig megújuló gasztronómiai különlegességekből válogathat.
Első értékelő
Megnyitás
2003
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Oliva Étterem és Pizzéria
Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 21:02

Nem rég itt ebédeltem és kellemes helynek tartom. Az étterem dekorációja mediterrán jellegű, galériás, jók a színek. Minden nap van menü: 890Ft-ért leves és második. Fehérbab levest ettem, ami finom volt, de csak egy csészényi. 4-5 féle másodikból lehetett választani. Volt köztük pizza, cézár saláta, grillezett csirkemell, paradicsomos húsgombóc. Én a csirkemellet kértem. A leves után elég sokat vártunk a másodikra, ami egy szelet hús volt rizibizivel. Egyik barátnőm cézársalátát kért, ami nagyon kis adag volt. Az ebéd pont elég volt, de nem nevezném bőségesnek. A hely hangulata szerintem jó, nem volt baj a kiszolgálással sem. Ha valaki nem menüt kér, akkor az nem túl olcsó, rendes éttermi áron van.

Nelli Nelli
60 értékelés
1 követő
13 plecsni
49 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 14:40

Egyszer voltam és minden bizonnyal utoljára is ebben az étteremben. Egy rendezvény keretein belül mentem oda, és a rendezvény után páran ott is maradtunk vacsizni. Egyikőnk pizzát kért, volt aki tésztát, meg olyan is, aki húslevest.
Eleve rettentő sokat kellett várni mindenre, de mikor végre hajlandóak voltak hozni valamit, akkor is a pizza elmaradt. A tésztám zsíros volt, a húsleves pedig ehetetlenül sós. Mikor mondtuk utóbbit a pincérnek ennyi volt a reakciója: „Igen?”. Aztán mikor a második fogás is felért csak a pizza nem, akkor rákérdeztünk, hogy ugyan hol lehet… Ekkor derült ki, hogy jaa azt elfelejtették, és beismerte a pincér, hogy valóban sós volt a leves, megkóstolta (?!?!?!). Mire mindenki végzett, addigra a pizza is megérkezett. Természetesen a pizzát is felszámolták és az ehetetlen levest is. Desszertet nem rendeltünk, ezek után meg sem fordult a fejünkben.
Őszintén szólva, még az 1 csillag is sok nekik...

Zséci Zséci
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 21:11

Amikor itt vacsoráztunk nagyon finomat ettünk, én ajánlom az olasz ételek kedvelőinek.

Hasonló szolgáltatók a közelben