OlimpiCafé

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1093 Budapest, Fővám tér 11-12
Telefonszám:
+36-70-7006001
Kategória:
Kávézó

További információk

Budapesten, a Bálnában megnyilt kávézónk ideális helyszín sportbaráti találkozóknak, sajtótájékoztatóknak. Minőségi szórakozás az olimpiai ötkarika jegyében. Lehetősége van egyidejűleg több tv csatornán követni a különféle sporteseményeket. Szécsi Zoltán háromszoros olimpia bajnok és Pásztor Sándor a Mályi-Glass Kft. ügyvezetője várja a sportszerető vendégeket az OlimpiCaféban.

Időszakos galériánkban amatőr és profi kiállítók munkáival ismerkedhetsz. Esténként kellemes hangulatban alkalmanként élő zenével várjuk vendégeinket.

A pihenni, beszélgetni vágyóknak is csábító helyszínt biztosítunk egy óriási terasszal és a Dunára néző panorámával. A könnyű és egészséges ételeknek, külöleges desszertjeinknek és a személyzet kedves kiszolgálásának köszönhetően minden esetben jó választás az OlimpiCafe. Grill ételek, kávék, koktélok, szörpök és sörök sorakoznak a kínálatunkban.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - OlimpiCafé
Erika László Erika László
94 értékelés
0 követő
8 plecsni
213 hasznos vélemény
2014. 08. 01. 20:22

Kisebb társasággal ültünk be az OlimpiCaféba, nem túl jó érzésekkel, látva a szegényes ltlapot. Aztán kellemesen csalódtunk.
A dunai panoráma lenyűgöző. Balra Lágymányos és a Rákóczi híd, jobbra a Gellérhegy és a Vár. Káprázatos napnyugtában volt részünk.
Rendeltünk egy üveg Törley pezsőt és Cézár salátát, grillezett kecskesajtot salátaágyon. Nem voltak túl nagy elvárásaink. Aztán a teljesítés mindent felülmúlt. Kiderült, hogy nincs Törley pezsgő, helyette kaptunk a drágább Hungáriából, ugyanabban az árban.
Az ételek frissek és jól fűszerezettek voltak, a kiszolgálás kissé lassú.
Máskor is szívesen jövünk ide.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés