Old Man's Music Pub

(3.5) - 7 értékelés
Cím:
1072 Budapest, Akácfa utca 13.
Telefonszám:
+36-1-3227645
Kategória:
Pub

További információk

Old Man's Pub: minden generációnak. Örök ifjaknak és fiataloknak egyaránt.

1996 óta naponta léptetjük fel színpadunkon a legnagyobb hazai sztárzenészeket, ez több mint 5000 koncertet jelent fennállásunk idejére. Ugyanennyiszer "pörgették" lemezlovasaink a zenét minden nap hajnal négyig. Mindent megteszünk, hogy a legendás METRO klub nyomdokaiba lépjünk, és ugyanolyan elismeréssel írjon rólunk a könnyűzene történelme.
Első értékelő
Megnyitás
1996
Parkolás: Környéken
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Old Man's Music Pub
Erika László Erika László
94 értékelés
0 követő
8 plecsni
213 hasznos vélemény
2014. 03. 12. 19:55

Nekem nagyon bejött az Old Man's Music Pub. A BluesKazetta koncertjén voltunk, az étterem zsúfolásig tele volt. Belépő ugyan nem volt, de a pincér szinte azonnal közölte velünk, hogy kötelező a vacsorafogyasztás. Később ezt visszavonta és elnézést kért... A jó zenétől megjött az étvágyunk és rendeltünk lazacot, libamájat, valamint tatárbífsztéket is... még jobb lett a kedvünk. Nem találtuk olyan vészesen magasnak az árakat, főleg azért nem, mert JÓT KAPTUNK, a szakács igényesen készített el mindent, az adaggal sem volt baj, sőt!
Tetszett a hely hangulata is, a világítás, az erősítés. A koncerttől pedig el voltunk ájulva!

Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 27. 00:47

Az Old Man’s egy öreg haver. Régen nagyon sokat jártunk oda haverokkal. Minden nap élő zene és a belépés ingyenes, igaz a sör és italárak magasan verték az akkori szintet, de nekünk megérte 2 drágább sör áráért látni Billt, Hobót, Ferenczi Gyurit, Tátrait. Ez az idő elmúlt. A hely színvonala megmaradt, de nyilván a kéthetente ritmusosan ismétlődő előadókra ráunt a közönség és a hely beszürkült, így váltaniuk kellett. Ma már sok fiatal lép fel, a paletta sokszínű, kedvére válogathat bárki. Egy dolog veszett ki talán és ez a tűz. Inkább nyugalom van, változott a közönség. Az árak ma sem olcsók, a fiatalok már máshol keresnek kikapcsolódási lehetőséget. A hely beérett, Igazi old man lett. Vissza kellene hívni az öreg muzsikusokat még egy utolsó lassú szőrös bluesra? Én megnézném.

Gardedám Gardedám
30 értékelés
4 követő
9 plecsni
34 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 13:35

16 éves koromban az Old Man's volt az egyik törzshelyünk, nagyon szerettük a dallamos és ritmusos slágerek miatt, amiket hangosan énekeltünk, miközben hajnalig táncoltunk. Azóta eltelt pár év és az Old Man's is veszített régi varázsából, már inkább egy középkorúakat vagy idősebbeket zenében, hangulatban és pénztárcában egyaránt vonzó hely lett: mikor legutóbb lementünk már nem láttunk tomboló fiatalokat és a tánctér sem volt zsúfolásig tele, az asztalok viszont annál inkább, valamint a bárpult, ahol sok magányosan iszogató férfi tekintgetett a pangó táncparkett felé. A koncertfelhozatal viszont egész változatos: sok kezdőbb magyar zenekarnak és énekesnek is adnak érvényesülési lehetőséget. Azonban egy idő után sem a pénztárcánk sem a tüdőkapacitásunk nem bírta már a drága koktélokat és a folytogató meleget - azóta nem is mentünk le. De céges bulikhoz, nagyobb családi vacsikhoz bizonyára még mindig ideális hely.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
174 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Amooren Amooren
37 értékelés
1 követő
11 plecsni
19 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 19:28

Az Old Man’s Music Pub is azon helyek közé tartozik, ahová baráti társaság „nyomására” érkeztem. A pincehelyiség kissé sötét, de mégis hangulatos, viszont amikor beértünk a legbelsőbb részre, ahová az asztalfoglalásunk szólt, igazán megörültem a látottaknak. A falakon régi újságpapírok (vagy azoknak álcázott tapéta) sorakoztak, az asztalokon gyertyák égtek, de azért támogatásul szolid fények világították meg arcunkat. Az hamar kiderült, hogy nem egy olcsó helyről van szó, a társaságban lévő fiúk is azt nehezményezték, hogy itt még berúgni sem lehet, mert rámenne a gatyájuk. Azért nem telt rossz hangulatban az este, hiszen később felcsendültek a tánczenék, és az asztalok között jutott elég hely a táncolásra is. Mi ugyan fiatalokból álló társaság voltunk, de egyébként nem igazán láttam korombelieket – hiába, az itteni dolgokat nyilván nem a mi korosztályunk fogja megfizetni.

Panna0012 Panna0012
22 értékelés
0 követő
6 plecsni
18 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 16:43

Egy rituális, régi szórakozóhely Budapesten, közel mindenhez és mindenkihez. Nem kifejezetten olcsó hely, de nagyon ízletes ételeik vannak és legtöbbször élő zene mellett fogyaszthatjuk el a finom falatokat. Kifejezetten romantikus randi helyszín, a vacsora után pedig könnyed táncot is lejthetünk, vagy akár hajnalig is mulathatunk. Inkább a középkorosztály képviselteti magát a leginkább, de a fellépők kínálatában a magyar zenei paletta színe-java megjelenik. Ha hangulatos üzleti, baráti, vagy romantikus vacsorára vágyunk akkor a legjobb választás az Old Man’s Music Pub.

tavsan tavsan
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 20:26

Többször is voltam már az Old Man's Pubban, elsősorban koncerteken, mert egy ismerősöm sokáig járt ide zenélni. Előnye, hogy tényleg nagyon könnyen megközelíthető, a Blahától egy saroknyira található, hátránya viszont, hogy szerintem nem tartozik a legolcsóbbak közé. Illetve, ha a népszerűbb koncertekre nem érsz oda időben, könnyen lehet, hogy a terem végében kell végigállnod az egészet. Ilyenkor szerintem érdemesebb asztalt foglalni, amit legutóbb mi is tettünk, amikor ide látogattunk. A hely egyébként kulturált, tiszta, rendes, a mosdóban viszont ül egy néni, akinél fizetni nem kötelező, de a pillantásából ítélve erősen ajánlott... :)

vadvirág vadvirág
45 értékelés
0 követő
11 plecsni
45 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 19:57

Mivel sokféle zenét szeretek, ezért a változatos zenei kínálatát pozitívnak ítélem, de sajnos nekem a hely túl szűk, meleg, és olykor fullasztó. Könnyen megközelíthető helyen, a Blahától nem messze található. Az italárak egészen jók, váltottam már be kupont is. A hírlevelüket szeretem, mert így időben értesülhetek a programokról. Volt már részem gyertyafényes beszélgetésben az egyik ottani asztalnál, egy baráttal, ami nem volt szokatlan, hiszen itt általában gyertyát tesznek az asztalokra. Ételt nem fogyasztottam, így arról nem tudok írni. Tetszik, hogy az étel- és itallap a honlapon is megtalálható.
Mivel sokféle zenét szeretek, ezért a változatos zenei kínálatát pozitívnak ítélem, de sajnos nekem a hely túl szűk, meleg, és olykor fullasztó. Könnyen megközelíthető helyen, a Blahától nem messze található. Az italárak egészen jók, váltottam már be kupont is. A hírlevelüket szeretem, mert így időben értesülhetek a programokról. Volt már részem gyertyafényes beszélgetésben az egyik ottani asztalnál, egy baráttal, ami nem volt szokatlan, hiszen itt általában gyertyát tesznek az asztalokra. Ételt nem fogyasztottam, így arról nem tudok írni. Tetszik, hogy az étel- és itallap a honlapon is megtalálható.