Olasz Tészták Háza

(4.0) - 2 értékelés
Cím:
1065 Budapest, Podmaniczky utca 17.
Telefonszám:
+36-20-9220005
Kategória:
Olasz étterem, Mediterrán étterem

További információk

A város kultúrális központjában, a Podmaniczky utcában várjuk vendégeinket második éttermünkel. Ha egy meghitt vacsorára vágyik kedvesével, vagy leülne egy jó beszélgetésre barátaival, kollégáival, akkor jobb helyet keresve sem találna.

Étlapunkról válogathat az egyszerűségükben is káprázatos hétköznapi, mediterrán tésztaételektől, a különféle klasszikus kemencében sütött pizzákon át, az olasz tésztakülönlegességekig.

Vállaljuk továbbá rendezvények szervezését, ezzel kapcsolatban keressék üzletvezetőnket!

Ételeinket hamisítatlan toszkán ízvilág jellemzi és a legjobb alapanyagok házasításából készítjük őket.
Első értékelő
Megnyitás
1996
Parkolás: Környéken
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Olasz Tészták Háza
karsaied karsaied
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
8 hasznos vélemény
2013. 09. 16. 21:43

Nagyon helyes étterem. Az ételek: nagyon finomak, eddig bármit ettem itt, elégedett voltam. Nem csak, hogy finom, hanem kiadós is.
A személyzet: kedves és nagyon segítőkész. Egyetlen baj van csak, mikor hűvösebbre fordul az idő, a nagy belmagasság miatt kicsit hűvös bent ücsörögni.

Sz. Emese Sz. Emese
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 14:08

Ez egy kicsi, de nagyon barátságos étterem, zsúfoltságtól sosem kell tartani, esetleg ebédidőben, munkaidő után, vagy hétvégén vannak kicsit többen, de tömeg akkor sincs, szóval beszélgetős, lazulós evészethez is megfelelő hely. Pizzákkal, különböző típusú olasz tésztákkal, különlegességekkel várják az idelátogatókat. Személyes kedvencem egy Crespelle nevű, túróval és spenóttal töltött palacsinta, amit valamiféle különleges szósszal is nyakon öntenek ráadásképp, minden falat élmény. A kávé, kapucsínó sem rossz ízre legalábbis, noha a tejet hidegen adják hozzá, szóval a végeredmény a várt ital némileg kihűlt változata. A kiszolgálás abszolút rendben van, hagyják enni az embert, és ha végeztél sem mustrálgatnak jelentőségteljesen, hogy menjél már, csak foglalod a helyet. Plusz, ha nem eszel, csak elkortyolgatsz valamit sem néznek rád csúnyán.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés