Okuyama no Sushi

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1036 Budapest, Kolosy tér 5
Telefonszám:
+36-1-2508256
Kategória:
Japán étterem, Sushi

További információk

Óbuda csendes környezetében, a Kolosy üzletház alagsorában az Okuyama no Sushi étterem várja kedves vendégeit változatosabbnál változatosabb japán ételekkel, italokkal.
Okuyama, a séf igazi profi, ahogy ezt a japán törzsvendégek is tudják és bizonyíthatják. A sushi melett más, kevésbé drága halételek is kaphatóak.

Sachi Okuyama, az étterem vezetője és mester szakácsa is, pályafutását Tokióban kezdte. Később, meghívást kapott Bécsbe, ahol 5 évet foglalkozott a sushi készítés művészetével. Szakértelme és hozzáértésének elismeréseképpen, a Hilton szállodába invitálták. 2001 tavaszán saját éttermet nyitott, amit 2004-ben méltán Budapest 50 legjobb étterme közé választottak. A hely kissé nehezen felfedezhető, az üzletház aljában helyezkedik el.

Okuyama San egy kis szigeten született, már gyerekkora óta jól ismeri a halakat, így lehetősége nyílt a különböző halfajtákat közelről tanulmányoznia. A halakat repülővel hozatja külföldről és feldolgozásukat is maga végzi.
"Élj jól, szeress nagyon, nevess sokat!!" (Sachi Okuyama)
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Okuyama no Sushi
Vendég felhasználó Vendég
2013. 12. 20. 19:04

Csendes, kis eldugott hely, segítőkész kiszolgálással találkoztunk, már az első alkalommal, fogalmunk sem volt miket lenne érdemes megkóstolni, de hamar kaptunk segítséget és kis plusz infókat az egyes fogásokról.
Nagyon finom volt minden, igényesen volt elkészítve és tálalva is. Visszajárunk azóta, az egyik legjobb (ha nem A legjobb) japán étterem amihez szerencsém volt eddig!

Vendég felhasználó Vendég
2012. 10. 26. 09:30

Okuyamánál ettem az ország legfinomabb szusiját!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés