Okay Italia Mammut

(3.5) - 3 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6. 2-6, Mammut I., 3. emelet
Telefonszám:
+36-1-5055851
Kategória:
Olasz étterem

További információk

Okay Italia eredeti olasz étterem a Mammut I. bevásárlóközpontban, a 3. emeleten.
Első értékelő
Megnyitás
2012. 06. 19.
Fizetési módok: Amex, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Okay Italia Mammut
Marcsi13 Marcsi13
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
6 hasznos vélemény
2013. 11. 18. 14:54

Már többször vacsoráztam ebben az étteremben barátokkal. Az étel és kiszolgálás mindíg kifogástalan volt. A személyzet kedvesen fogadott minket,türelmesen vették fel a rendelést,minden kérdésünkre készségesen válaszoltak.Imádom az olasz ételeket,és itt mindíg kifogástalan friss alapanyagokból készitik a finomságokat. Különlegessége még számomra,h az egyik falon,rengeteg olasz termék található,nagyon esztétikus,szép látvány. Gyakran előfordul,h ha többen vagyunk, kb 3féle képpen szeretnénk fizetni. Van aki szép kártyával,van aki kpban,van aki bankkártyával. Volt már olyan tapasztalatom más helyen,h ilyenkor húzzák szájukat,h azt most bonyolult lesz így szétszedni,körülményes stb...itt ezzel sincs soha probléma,mindíg megoldják. Isteni finom a Tiramisu nálunk,és különleges csattos kis "edényben" szolgálják fel....Több tésztafélét kóstolttam már náluk,mindegyik nagyon nagyon finom volt. Mindíg elégedetten távozom. Árban nem mondhatnám h olcsó lenne,de a minőségért nem sajnálok kicsit többet fizetni. Ajánlom a helyet Mindenkinek,akik az olasz konyhát imádják,mint én:)

pépé pépé
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
25 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 12:43

Alapjáraton én nagyon meg vagyok elégedve az Okay Italiaval, igazi olasz ételeik vannak, hangulatos a hely, viszonylag gyors a kiszolgálás, de a Mammutos éttermükkel volt már rossz élményem. A pincérnő nem volt túl kedves, át akart minket ültetni egy másik helyre csak azért, mert ahova leültünk, ott nem volt evőeszköz. A rendelésünket is sokára vette fel, teljesen olyan érzést keltett bennem, mintha terhére lennénk... A pizza tészta pedig teljesen el volt ázva, olyan fura volt az egész. Pedig ez egyáltalán nem jellemző az Okay Italiara.

bataviki90 bataviki90
34 értékelés
0 követő
7 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 17:55

Soha nem ettem még ilyen jó olasz kaját plázában! De nem csak a tészták, pizzák és természetesen a desszertek nyerték el a tetszésemet (többször is volt már szerencsém megkóstolni egy-egy fogásukat), hanem az étterem elegáns külleme és mégis otthonos hangulata is megnyert. Az ételekre nem kell különösebben sokat várakozni és a kiszolgálás is mindig kedves és gyors. Én többnyire romantikus vacsorák alkalmával ültem be ide, de többször is láttam, ahogy kisebb-nagyobb üzleti tárgyalásokat bonyolítanak le az asztalok mellett. Én is erre a két eseményre ajánlanám leginkább az éttermet, megjelenéséből és stílusából fakadóan.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés