Ofotért Optikai Szaküzlet

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Október 23. utca 9.
Telefonszám:
+36-1-3651828
Kategória:
Optika

További információk

Termékek:

- Szemüvegkeretek
- Szemüveglencsék
- Kontaktlencsék és ápolószerek
- Napszemüvegek

Szolgáltatások:

- Szemvizsgálat

- Garanciák

- Szerviz:

A nálunk vásárolt szemüvegén díjtalanul elvégezzük az olyan apró javításokat mint a szemüveg beállítása, a csavarmeghúzás, vagy az orrtámasz papucsok cseréje.
Első értékelő
Fizetési módok: Egészségpénztári kártyák, Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Ofotért Optikai Szaküzlet
Hegerobin Hegerobin
50 értékelés
2 követő
10 plecsni
56 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 17:27

Szemüvegről áttérni kontaktlencsére nem egy egyszerű dolog, viszont nagyban megkönnyítheti a dolgunkat, ha az „átállásban” profi segítséget kapunk. Én tartottam a dologtól, de mind a vizsgálatok során, mind a betanításon, és a próbalencsék viselése után fölmerülő problémák orvoslásakor nagyon segítőkészek voltak az Ofotért-nél. Sokan mondták, hogy az optikai nagyvállalatnál inkább gépsorban foglalkoznak az emberrel, az igaz is, hogy sokan járnak ide, mégsem éreztem egy pillanatig sem, hogy siettetnének, vagy elhamarkodnának valamit, alaposak és amennyire lehet próbálnak igazodni a vevők igényeihez.

V.Andi V.Andi
30 értékelés
0 követő
9 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 11:51

Szemüveg és kontaktlencse viselőként viszonylag gyakran kell optikai üzletbe mennem. Míg a pesti oldalon laktam, a körúton intéztem ügyes-bajos dolgaimat, de Budára költözve egy jó darabig kutattam, míg megtaláltam a megfelelő szem- és ügyfélbarát optikai üzletet. Az Október 23. utcai Ofotértbe eddig bármilyen problémával mentem, mindig segítőkészen álltak hozzám. Ha a szemüvegem szárán levő csavart kellett csak meghúzni, azt is ingyen és készségesen csinálták meg. Ha kértem, hogy egy-egy rendelésnél próbálják meg sürgetni a szállítást, mert mielőbb szükségem van a kontaktlencsére, figyelembe vették óhajomat, és tényleg előbb érkezett meg a csomagom. Mindig felhívják a figyelmemet az aktuális akciókra, sőt olyan is előfordult, hogy halkan megsúgták, várjak egy hónapot a szemüveg készíttetéssel, mert lesz olyan akció, amelyben olcsóbban vehetem majd meg az okulárét. Mindent összevetve nekem csak pozitív tapasztalatom van ezzel a szolgáltatóval, és mivel az Allee közelében van, még ingyen is lehet parkolni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés