Office Shoes

(2.0) - 1 értékelés
Cím:
1191 Budapest, Vak Bottyán utca 75
Telefonszám:
+36-30-7491239
Kategória:
Sportbolt, Cipő

További információk

Elhelyezkedés: Köki Terminál, I. emelet 171.

A Shoebox csoport divatos utcai cipő kis-, és nagykereskedelemmel foglalkozik, és 7 országban (Csehország, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovákia) több, mint 200 boltot üzemeltet.

A csoport fő tevékenységi köre a cipő kereskedelem, mind nagykereskedők felé, mind pedig saját kiskereskedelmi üzleteiben.

Világszerte ismert és elismert márkák széles választéka található meg boltjainkban: Lacoste, CAT, Timberland, Tommy Hilfiger, Diesel, Skechers, Shape ups, Tone ups, Adidas, Nike, Puma, Converse, Kitten, Rocket dog.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős parkolóház, Ingyenes parkolóház
Brand: Office Shoes
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Office Shoes
hhanca hhanca
66 értékelés
4 követő
13 plecsni
109 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 13:52

Folyamatos leárazások vannak, még a legnagyobb márkákból is. Régen imádtam ide járni, de aztán keveselltem a fél év garanciát, ami a cipőkre jár. Még ha fél éven belül is voltam, akkor sem vették vissza egyből, órákat kellett könyörögni. Ha mégis visszaveszik, először mindig javításra küldik és csak ritka esetben vásárolhatod le. A választék egyébként nagyon széles, de a minőség szerintem nem valami jó. Volt, hogy egy sportcipő 2 nap alatt szétjött, persze hónapokat kell várni a javításra.. A boltban dolgozók állandóan figyelik minden lépésemet, hátha kiviszek egy cipőt, dobozostul, fizetés nélkül. A legtöbb helyen megtalálható a bolt, szinte az összes plázában, így bárhol elérhető.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail IKEA Bútoráruház Étterme 1148 Budapest, Örs vezér tere 1.
39 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Sugár Mozi 1148 Budapest, Örs vezér tere 24.
18 értékelés