Office Shoes

(3.5) - 2 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
Telefonszám:
+36-1-2090666
Kategória:
Cipő

További információk

Az üzlet az Allee üzletközpontban található.
Világszerte ismert és elismert márkák széles választéka található meg boltjainkban: Lacoste, CAT, Timberland, Tommy Hilfiger, Diesel, Skechers, Shape ups, Tone ups, Adidas, Nike, Puma, Converse, Kitten, Rocket dog.
Első értékelő
Megnyitás
1998
Brand: Office Shoes
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Office Shoes
Utazz Utazz
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2014. 01. 14. 23:20

Kissé ambivalens érzéseim vannak velük kapcsolatban, hiszen az ott vásárolt cipő 2 hónap alatt elkezdett foszlani, a gumirészek elengedtek ( vajon mi mást várhat az ember egy 20 ezres kínai cipőtől).
Innen kezdődik az a történet, hogy a cipőt visszavíve közölték, be fogják vizsgálni ami meg is történt relatíve gyorsan, majd az általuk végzett szemrevételezés eredményét tartalmazó papírban le volt vésve, hogy nem megalapozott a fogyasztói igényem cserére, az indoklás szerint mert nem szakszerűen lett tisztítva, hordva lett és biztos nem cipőkanállal lett felvéve ( ezekre azért rá tudok cáfolni, kivéve a hordásra, mert mi másnak venne az ember cipőt). Kérésre szó nélkül visszaküldték független vizsgálatra.

Összegezve a személyzet rettentő kedves, segítőkész, udvarias és precíz ( felteszem nem egyszer van dolguk ilyen problémákkal) viszont a forgalmazott termékek esetén felmerülő problémákat már szeretik nevetséges indkokkal elutasítani.

Katrus Katrus
10 értékelés
0 követő
6 plecsni
13 hasznos vélemény
2014. 01. 13. 18:49

Az Allee 20 %-os kuponakció miatt esett a választásunk most erre a bevásárlóközpontra. Az Office Shoes-ra pedig azért, mert már többször vásároltuk ebben ebben az üzletláncban.
Egy nagyon jó, meleg (nem csini, hanem hasznos, télen nem beázós) csizmát sikerült vennünk néhány éve már szintén itt. Ez a csizma az a kategória, ami inkább sportos, jól néz ki, nem ázik be és még így is megéri az árát, hogy nem lehetett felhasználni a kupont. Az üzlet bejáratánál már tájékoztatásként egy A4-es lapra rá van nyomtatva, hogy az akció (természetesen) csak a teljes áras termékekre vonatkozik. De ez sem szegte kedvünket. Az eladók nagyon kedvesek voltak, tényleg segítőkészek. Nem esett nehezükre, hogy segítsenek.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés