Office Depot

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
Telefonszám:
+36-40-233233
Kategória:
Irodaszer

További információk

Üzletünk a Pólus Center Bevásárlóközpont Fortuna Way 521. szám alatt található.

Az Office Depot az egyetlen olyan áruházlánc Magyarországon, amely az otthoni dolgozószobától a nagy irodaházakig a berendezési tárgyak és technikai eszközök teljes skáláját kínálja. 700 különféle saját márkás termékük van Office Depot, Niceday, Foray és Ativa néven, amely a forgalom egyre nagyobb részét teszi ki. Valódi "irodabirodalom", választékából (több, mint 6000-féle cikk) a gemkapocstól a bútorokon át a számítógépekig minden beszerezhető, ráadásul nemcsak az áruházakban, hanem katalógusból telefonon, faxon és e-mailen is. Termékskálánkon a papír-írószer, az iroda- és számítástechnikai berendezések, valamint az irodabútorok találhatók meg. Visszavásárlási garanciát nyújtunk, vállaljuk az irodák megtervezését, az irodai- és számítástechnikai berendezések üzembe helyezését, nyomdai és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is végzünk: így itt egy helyen minden megtalálható, ami a kényelmes és eredményes irodai munkához szükséges. Az áruválasztékot folyamatosan bővítjük, hogy vásárlóink mindig megkapják a számukra árban és típusban leginkább megfelelő termékeket.
Áruházainkban óriási patron- és tonerválasztékkal, Managershop kialakításával, házhozszállítással, nyomdai szolgáltatásokkal (fénymásolás, nyomtatás, névjegykártya-készítés, szkennelés, faxolás, laminálás, hőkötés, iratvágás, bélyegző-készítés, feliratozás) várjuk a vevőket.
A kor igényeinek megfelelően működtetünk Internet Áruházat is, ahol a nap 24 órájában fogadjuk a megrendeléseket. Mivel termékeink megvásárlásánál nem játszik fontos szerepet a vásárló jelenléte, azok kiválóan alkalmasak a virtuális forgalmazásra. Az internetes vásárláshoz nem szükséges regisztrált partnernek lenni, bárki bármikor rendelhet, így új vásárlókat érnek el, a vidéki vállalatok és a lakosság is könnyen vásárolhat.

Az Office Depot Hungary Kft. vezetése kötelezettséget vállalt az EN ISO 9001:2000 (MSZ EN ISO 9001:2001) szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer létrehozására, a cég nemzetközi tanúsíttatásának elérésére és a rendszer folyamatos működtetésére, fejlesztésére.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Saját parkoló
Pláza Pólus Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Office Depot
iner iner
821 értékelés
6 követő
31 plecsni
311 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 15:01

Rengeteg papírüzletet körbejártam olyan kemény fedeles füzetért, amelynek nem ragasztottak a lapjai, mert a sok használat után ezeknél a típusoknál egy idő után kihullanak a papírok. Az Office Depot volt az, ahol a sokadik üzletet végigjárva találtam ennek a kritériumnak megfelelő füzetet!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Vári Cukrászda 1162 Budapest, Szlovák út 86.
22 értékelés
Thumbnail Pólus Center 1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
20 értékelés
Thumbnail Dr. Molnár Miklós - plasztikai sebész 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
32 értékelés