Office Depot

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
Telefonszám:
+36-40-233233
Kategória:
Irodaszer

További információk

Üzletünk a Pólus Center Bevásárlóközpont Fortuna Way 521. szám alatt található.

Az Office Depot az egyetlen olyan áruházlánc Magyarországon, amely az otthoni dolgozószobától a nagy irodaházakig a berendezési tárgyak és technikai eszközök teljes skáláját kínálja. 700 különféle saját márkás termékük van Office Depot, Niceday, Foray és Ativa néven, amely a forgalom egyre nagyobb részét teszi ki. Valódi "irodabirodalom", választékából (több, mint 6000-féle cikk) a gemkapocstól a bútorokon át a számítógépekig minden beszerezhető, ráadásul nemcsak az áruházakban, hanem katalógusból telefonon, faxon és e-mailen is. Termékskálánkon a papír-írószer, az iroda- és számítástechnikai berendezések, valamint az irodabútorok találhatók meg. Visszavásárlási garanciát nyújtunk, vállaljuk az irodák megtervezését, az irodai- és számítástechnikai berendezések üzembe helyezését, nyomdai és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is végzünk: így itt egy helyen minden megtalálható, ami a kényelmes és eredményes irodai munkához szükséges. Az áruválasztékot folyamatosan bővítjük, hogy vásárlóink mindig megkapják a számukra árban és típusban leginkább megfelelő termékeket.
Áruházainkban óriási patron- és tonerválasztékkal, Managershop kialakításával, házhozszállítással, nyomdai szolgáltatásokkal (fénymásolás, nyomtatás, névjegykártya-készítés, szkennelés, faxolás, laminálás, hőkötés, iratvágás, bélyegző-készítés, feliratozás) várjuk a vevőket.
A kor igényeinek megfelelően működtetünk Internet Áruházat is, ahol a nap 24 órájában fogadjuk a megrendeléseket. Mivel termékeink megvásárlásánál nem játszik fontos szerepet a vásárló jelenléte, azok kiválóan alkalmasak a virtuális forgalmazásra. Az internetes vásárláshoz nem szükséges regisztrált partnernek lenni, bárki bármikor rendelhet, így új vásárlókat érnek el, a vidéki vállalatok és a lakosság is könnyen vásárolhat.

Az Office Depot Hungary Kft. vezetése kötelezettséget vállalt az EN ISO 9001:2000 (MSZ EN ISO 9001:2001) szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer létrehozására, a cég nemzetközi tanúsíttatásának elérésére és a rendszer folyamatos működtetésére, fejlesztésére.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Saját parkoló
Pláza Pólus Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Office Depot
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 15:01

Rengeteg papírüzletet körbejártam olyan kemény fedeles füzetért, amelynek nem ragasztottak a lapjai, mert a sok használat után ezeknél a típusoknál egy idő után kihullanak a papírok. Az Office Depot volt az, ahol a sokadik üzletet végigjárva találtam ennek a kritériumnak megfelelő füzetet!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Vári Cukrászda 1162 Budapest, Szlovák út 86.
22 értékelés
Thumbnail Pólus Center 1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
20 értékelés
Thumbnail Magyar Vasúttörténeti Park 1142 Budapest, Tatai utca 95.
15 értékelés