Office Depot

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1146 Budapest, Szabó József utca 6.
Telefonszám:
+36-40-460460
Kategória:
Irodaszer

További információk

Üzletünk a Récsei Center Bevásárlóközpontban található.

Az Office Depot 1986-ban alakult a floridai Delray Beachben. Magyarországon 1997 óta van jelen. Eleinte az amerikai tulajdonú vállalat franchise rendszerében működött 2004 áprilisáig, amikor a cég megvásárolta az Első Irodai Superstore Kft.-t, amely eddig is Office Depot néven szerepelt Magyarországon. A magyarországi tehát a cég első kelet-európai, 100 százalékban saját tulajdonban működő üzlete. Első áruházát 1997 novemberében nyitotta meg a budapesti Pólus Centerben, melyet folyamatos bővülés követett. Jelenleg Magyarországon az Office Depot 9 áruházat működtet.

Az Office Depot az egyetlen olyan áruházlánc Magyarországon, amely az otthoni dolgozószobától a nagy irodaházakig a berendezési tárgyak és technikai eszközök teljes skáláját kínálja. 700 különféle saját márkás termékük van Office Depot, Niceday, Foray és Ativa néven, amely a forgalom egyre nagyobb részét teszi ki. Valódi "irodabirodalom", választékából (több, mint 6000-féle cikk) a gemkapocstól a bútorokon át a számítógépekig minden beszerezhető, ráadásul nemcsak az áruházakban, hanem katalógusból telefonon, faxon és e-mailen is. Termékskálánkon a papír-írószer, az iroda- és számítástechnikai berendezések, valamint az irodabútorok találhatók meg. Visszavásárlási garanciát nyújtunk, vállaljuk az irodák megtervezését, az irodai- és számítástechnikai berendezések üzembe helyezését, nyomdai és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is végzünk: így itt egy helyen minden megtalálható, ami a kényelmes és eredményes irodai munkához szükséges. Az áruválasztékot folyamatosan bővítjük, hogy vásárlóink mindig megkapják a számukra árban és típusban leginkább megfelelő termékeket.
Áruházainkban óriási patron- és tonerválasztékkal, Managershop kialakításával, házhoz szállítással, nyomdai szolgáltatásokkal (fénymásolás, nyomtatás, névjegykártya-készítés, szkennelés, faxolás, laminálás, hőkötés, iratvágás, bélyegző-készítés, feliratozás) várjuk a vevőket.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Saját parkoló
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Office Depot
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 08:34

Szeretem az Office Depot-kat, mert sokkal kedvezőbb áron adják pl a kemény fedeles borítású füzeteiket, és anyunak szülinapjára igazán egyedi szövegezésű képeslapot is vásároltam itt.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés