OBI Barkácsáruház Köki

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1191 Budapest, Vak Bottyán utca 75, A
Telefonszám:
+36-40-212223
Kategória:
Barkácsbolt, Kertészet

További információk

Szolgáltatásaink:
- OBI ajándékutalvány
- Festékkeverés
- Házhoz szállítás
- OBI Info
- Vevőszolgálat
- Függönyvarrás
- Áruvásárlási hitel
- Méretre vágás
- Utánfutó kölcsönzés
- Pénz visszafizetési garancia
Első értékelő
Parkolás: Igen
Brand: OBI
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza Köki Terminál Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - OBI Barkácsáruház Köki
Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
169 hasznos vélemény
2013. 12. 09. 22:02

Az áruházban vásárolva igazán pozitív élmény ért: az eladók kedvesen érdeklődtek, hogy segíthetnek-e, köszöntek, figyeltek rám mint vásárlóra. A kertészeti osztályon a hölgy szakértelemmel mondta el, hogy hogyan ápoljam a megvásárolni kívánt növényt, és milyen cserépbe tegyem. Később újra odajött hozzánk, hogy sikerült-e kiválasztani a megfelelőt. Tényleg értette a dolgát, nem úgy mint sokszor az ilyen jellegű nagy áruházakba. Most már tudom, hogy érdemes ide visszatérnem, és cserepes növényt biztosan csak itt fogok venni. A parkolójegyes megoldás viszont elég érdekes. Valamit elbénáztam, és nem sikerült érvényesíteni a 3 óra ingyenes parkolást. Esetleg valaki leírhatná az ezzel kapcsolatos tapasztalatait.

OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2013. 11. 12. 19:17

Pozitívan csalódtam az áruházban. Nagyobb helyen, szélesebb árukészlettel rendelkezik, mióta átköltözött a Kökibe. Rendezettek a polcok, átlátható az elrendezés, egyszóval jó volt barangolni a sorok között, pedig céltudatosan érkeztünk ide. Némi fürdőszobai építőanyagot akartunk venni, amihez segítséget is igénybe kellett vennünk. Az eladó roppant hozzáértően például azt is elmagyarázta, hogyan és hol kell alkalmazni a flexibilis csemperagasztót. De amikor témát váltottunk, és alufelnihez való festékről tudakozódtunk, mintha csak arról beszélne, milyen szép kék az ég, olyan gördülékenyen mutatta be a kínálatot és az alkalmazásukat. Igazán öröm volt itt vásárolni!

G.Tibi G.Tibi
11 értékelés
4 követő
4 plecsni
22 hasznos vélemény
2013. 03. 26. 23:31

A multikban az a jó, hogy minden egy helyen van. Az Obiban minden szakember talál kedvére valót, legyen az festő, asztalos, villanyszerelő, de az otthonát csinosítgatni vágyók is kedvükre válogathatnak. Azonban volt már rá példa, hogy tehetetlenül álltam a készlethiánnyal szemben, vagy az eladó nem volt otthon a témában, amivel megkerestem. Kerestem, sőt, néha vadászni kell a segítőkész eladókat. Ettől függetlenül még mindig ez az a hely, ahova először elindulok bevásárlókörútra.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail IKEA Bútoráruház Étterme 1148 Budapest, Örs vezér tere 1.
37 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Sugár Mozi 1148 Budapest, Örs vezér tere 24.
18 értékelés