Nyitott Műhely

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1123 Budapest, XII. kerület, Ráth György utca 4.
Telefonszám:
+36-1-214-0676
Kategória:
Teaház

További információk
Az étteremről:

20 % kedvezmény a tea és Internet árából.

Részletek:
- Internet használat


Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Nyitott Műhely
Márkos B. Márkos B.
30 értékelés
1 követő
7 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 19:47

Benyitunk, pár lépcső lefelé, kigomboljuk a kabátot, köszönünk annak, aki ott áll, vagy ül, körbe nézünk, ott az asztalunk a székkel. Ma valami izgalmas fog történni. Hátulról finom illatok, már fő, vagy sül valami. Vártak minket. Úgy, mint otthon karácsonykor, a nagyszobában motozás, hamarosan kezdődik. És nem csak ma este kezdődik, hanem holnap és holnapután is, meg azután is. Kiállítás, könyvbemutató, filmklub, koncert, beszélgetés életről, halálról és a kettő közti boldogságról. Művészek, írók, költők, zenészek, és mindenki, aki a kulturális szélviharban valami biztos menedéket keres.

mokushle mokushle
42 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 08. 13:00

A Déli pályaudvar közelében található ez a fogalmilag nehezen meghatározható képződmény. Kicsit galéria, kicsit teaház (méghozzá nem is akármilyen teákkal, amelyeket meg is vásárolhatunk), de mindenképpen szellemi műhely. Dohos könyvek, esőkabátok, innen-onnan összeválogatott székek adják meg a hely auráját, na meg azok a beszélgetések, felolvasóestek, koncertek, amelyeket sehol máshol nem találunk meg.
Parti Nagy Lajos felolvasóestjén vettem részt itt nemrégiben, és érdekes volt látni, mennyire sokféle ember gyűlt össze elvont bölcsész egyetemistáktól középkorú házaspárokig. Maga a nagy író pedig feltűrt ingujjal járkált az egyszerű emberek között, és mindenkire ráköszönt, mintha régi ismerőse lenne.
Az egész estnek volt egy olyan hangulata, mintha mi most egy titkos társaság lennénk itt a főváros eldugott kis irodalmi alvilágában.

Hasonló szolgáltatók a közelben